Sisältö Miikkan Referenssejä

Lue alta asiakkaideni kokemuksia ja mietteitä palveluistamme

Euroopan paras työppaikka valitsi Sisältö Miikkan!

Olen positiivisesti todella yllättynyt Sisältö Miikkan asiakkaana. Ostin alunperin sieltä SEO tekemistä ja nyt ollaan yhteistyössä vaihtamassa nettisivun ulkoasua sekä tekniikka vastamaan tämän päivän vaatimuksia. Työn jälki on erinomaista.

Me saatiin ekan yhteistyökuukauden aikana saitin nopeus 7,9 sekunnista 0,9 sekuntiin ja rakennettiin SEO optimoituja blogeja, jotka kerää nyt 2000-3000 orgaanista kävijää kuukaudessa. Euroina se on tehnyt jo noin 5000€ kuukaudessa lisää. Olen tyytyväinen!

– Henri Haho, Markkinointipäälikkö @ Koti Puhtaaksi Oy

VERKKOSIVUT, COPYWRITING JA MAINONNAN PALVELUT AINA ASIAKKAAN TARPEIDEN MUKAAN

Katso alta asiakaiden kokemuksia Sisältö Miikkasta

“Näiden herrasmiesten kanssa työskentely oli erittäin miellyttävää ja saumatonta. Arvostamme suuresti heidän tekemäänsä työtä ja haluaisimmekin tarjota teille lisää projekteja tulevaisuudessakin, mikäli se on vain mahdollista.”

– Yhteyshenkilö: Adriana Evans, HealthcareSEM

HealthcareSEM

HealthcareSEM on yhdysvaltalainen terveyspalvelujen ja -laitteiden markkinointiin erikoistunut palvelu, jonka tavoitteena on koota kaikki alan yritysten internet-markkinointiin ja sisällöntuotantoon liittyvät palvelut yhden yrityksen hallinnoitavaksi. 

Asiakas otti meihin yhteyttä joulukuussa palvelun kotisivujen toteuttamista varten ja kertoi, että sivustolla on kiire ja se pitäisi saada julkaistavaksi vielä vuoden 2018 puolella. Tartuimme haasteeseen ja lupasimme pysyä aikataulussa.

Saimme asiakkaalta luonnoksen, jonka pohjalta lähdimme suunnittelemaan sivuston visuaalista sekä teknistä toteutusta. Annettujen toiveiden pohjalta toteutimme visuaalisesti voimakkaan sekä käytännöllisen sivuston, joka korostaa asiakkaamme tarjoamaa hyötyä selkeästi.

Vaikka aikataulu oli tiukka, saimme projektin valmiiksi juuri ennen vuodenvaihdetta. Kaikki tämä kannatti, sillä asiakas oli erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

Ilmaisetvedot.com

Projekti alkoi Media Investing Oü:n Teemun yhteydenotolla. Heillä oli vanha ja huonosti konvertoiva sivusto, joka ei myöskään huomioinut käyttäjäystävällisyyttä eikä sivuston vierailijoita osattu ohjata tarpeeksi hyvin kohti haluttua toimenpidettä eli klikkaamaan vedonlyöntisivustolle.

Haasteena sivustolla oli se, että sinne haluttiin ominaisuuksia, jotka vaativat paljon todella teknistä osaamista. Sivustolle haluttiin paljon liikkuvia osia ilman, että sivuston nopeus, suorituskyky tai toiminnallisuus kärsisi.

Lopputuloksena syntyi kilpailijoita huomattavasti tyylikkäämpi, käyttäjäystävällisempi sekä nopeampi sivusto. Projekti valmistui noin 6 viikossa.

“Kaikki toteutettiin todella hienosti ja monessa kohtaa lopputulos oli huomattavasti parempaa, kuin olimme edes osannut visioida. Tässä projektissa lopputulos oli suurempi kun asioiden summa.

Ammattimiehen tunnistaa siitä, että hän pystyy tuomaan projektiin lisää ja nostamaan sen uudelle tasolle. Kymmeniä alan yrityksiä testanneena voimme todeta, että tämän parempaa ei ole tarjolla!”

– Yhteyshenkilö: Teemu Salminen, Media Investing Oü

“Miikka on ollut isossa roolissa meidän verkkosivujen hiomisessa paremmaksi sekä tuotteiden digitaaliseksi muuttamisessa. Tässä kaverissa arvostamme rohkeutta ja jatkuvaa kehittymisen nälkää. Ammattimiehen tunnistaa intohimoisesta tekemisestä. Keep up the good work!”

– Yhteyshenkilö: Johannes Laine, Greenstreet Oy

Greenstreet Oy

Sisältö Miikka on ollut mukana Greenstreetin verkkosivuston kehitysprojektissa, rakentamassa heidän sähköpostimarkkinointia ja auttamassa sähköpostilistan kasvattamaisesa sekä rakentanut useita digitaalisia tuotteita heidän myyntiin.

Projekteissa Miikka on hoitanut visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen sekä kaiken tekstin tuottamisen.

Copywriting Academy Helsinki

Copywriting Academyn perustaja Juho Tunkelo oli minuun yhteydessä nähtyään Sisältö Miikkan verkkosivut. Hän halusi uudelle yritykselleen yhtä edustavat verkkosivut, jotka toimisivat myös alustana suhteellisen aktiiviselle sisällön tuottamiselle sekä liidien keräämiselle. 

Lopputuloksesta haluttiin edustava, tyylikäs, hakukoneille optimoitu sekä tehokkaasti toimiva sivusto. Lopputuloksena syntyi tyylikäs käyttäjäystävällisempi sekä nopeampi sivusto. Projekti valmistui noin 4 viikossa. Sisältö Miikka osallistui projektissa vain osittain sisällön tuottamiseen.

“Loistavaa jälkeä. Arvostan Miikkassa todella paljon tavoitettavuutta ja rehellistä tapaa tehdä bisnestä.”

– Yhteyshenkilö: Juho Tunkelo, Copywriting Academy Helsinki

“Miikka tehnyt loistavaa jälkeä omassa projektissani: Limitless -nettivalmennuksen myyntisivujen kanssa. Työskentely yhdessä ollut erittäin saumatonta ja opettavaistä tämän herrasmiehen kanssa ja konversio on parantunut! 6/5”

– Yhteyshenkilö: Joosua Visuri

Personal Trainer Joosua Visuri

Sisältö Miikka on ollut jo useassa Joosuan projektissa kehittämässä hänen digitaalista liiketoimintaa. Verkkosivuston kehitysprojektissa pääpainona oli Limitless -nettivalmennuksen myyntisivujen rakentaminen, mutta samalla tehtiin myös verkkokauppa integraatio sekä paranneltiin olemassa olevaa sivustoa. 

Myyntisivujen suunnittelu aloitettiin nollasta ja Sisältö Miikka hoiti sekä visuaalisen puolen, että sisällön tuottamisen. Useita eri kilpailijoiden myyntisivuja benchmarkatessa totesimme, että haluamme huomattavasti parempaa lopputulosta ja Sisältö Miikka sitoutui sitä myös toimittamaan. Lopputuloksena syntyi tyylikäs, hyvin konvertoiva ja käyttäjäystävällisempi myyntisivu.

Mitä teet kauniilla kivijalkamyymälällä ilman myyjiä? Tai mitä teet myyjillä, jos myymälässäsi ei ole ainuttakaan asiakasta? Moni verkkosivu ja markkinointitoimenpide on suunniteltu kauniiksi, mutta niistä puuttuvat "huippumyyjät" sekä asiakasvirta, koska asiakkaan ostopolkua ei ole huomioitu tarpeeksi tarkkaan.

Me rakennamme verkkopresenssin asiakkaidesi ostopolun ympärille. Lisäämme kaikki tarvittavat konversiopisteet ja houkuttelevat tekstit, eli "myyjät", myymään tuotteitasi. Lopuksi vielä sisustamme sivusi sellaisiksi, että asiakkaasi myös varmasti viihtyvät siellä.

Tällä tavoin oikein rakennettu verkkopresenssi tuottaa sinulle jopa 50% paremmin. Mitä tällaiset tulokset merkitsevät sinun yrityksellesi?

-Miikka Linna, Sisältö Miikka Oy

LIITY TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEMME JOUKKOON, TEEMME MARKKINOINNISTASI VAIVATONTA

Näin hommat etenevät kanssamme:

1

Yhteydenottosi jälkeen, palaamme sinulle 24 tunnin kuluessa.

2

Käymme kanssasi läpi asioita, jotka ovat olennaisia ja tärkeitä kotisivujesi, sisältösi sekä markkinointisi kannalta.

3

Annamme sinulle tarjouksen sekä arvion toteutukseen kuluvasta ajasta.

4

Aloitamme projektin ja rakennamme ensimmäisen version sovitusti, jonka käymme lävitse kanssasi.

5

Toteutamme lopullisen version palvelustamme, johon teemme tarvittaessa palautteesi mukaiset muutokset.

6

Google mainosten osalta raportoimme sinulle tuloksista kuukausittain. Lisäksi optimoimme kampanjaasi jatkuvasti keräämäämme dataan perustuen.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Koti Puhtaaksi logo
Limitless

 Ota rohkeasti yhteyttä, niin palaan asiaan 24 tunnin sisällä.

Tyytyväiset asiakkaat pysti

LAITA VIESTIÄ, VASTAAN 24 TUNNIN KULUESSA.

Oletko valmis päivittämään verkkopresenssisi myyntikuntoon?