Sisältö Miikkan Referenssejä

Lue alta asiakkaideni kokemuksia ja mietteitä palveluistamme

Olen positiivisesti todella yllättynyt Sisältö Miikkan asiakkaana. Ostin alunperin sieltä SEO tekemistä ja nyt ollaan yhteistyössä vaihtamassa nettisivun ulkoasua sekä tekniikka vastamaan tämän päivän vaatimuksia. Työn jälki on erinomaista.

Me saatiin ekan yhteistyökuukauden aikana saitin nopeus 7,9 sekunnista 0,9 sekuntiin ja rakennettiin SEO optimoituja blogeja, jotka kerää nyt 2000-3000 orgaanista kävijää kuukaudessa. Euroina se on tehnyt jo noin 5000€ kuukaudessa lisää. Olen tyytyväinen!

Henri Haho @ Koti Puhtaaksi Oy

Euroopan paras työppaikka valitsi Sisältö Miikkan!

Päädyin Sisältö Miikkaan, koska sain vastauksen tarjouspyyntööni nopeasti ja koin saavani henkilökohtaista palvelua. Minua ja yrityksen tarpeita kuunneltiin ja niihin osattiin vastata.

Suosittelen Sisältö Miikkaa samoista syistä, joiden vuoksi itse päädyin asiakkaaksi. Asiakasta kuunnellaan ja heidän tarpeisiinsa vastataan. Saat säännöllistä raportointia yrityksesi löydettävyydestä ja yrityksen markkinoinnin eteen tehdään jatkuvasti töitä. ⁣

Sisältö Miikka rocks! 🤘🏼💙

Kalle Antila

Toimitusjohtaja @ Tilitoimisto Äly Oy

kävijämäärä tuplaantunut joka kuukausi!

Minulle yrittäjänä on todella tärkeää, että yhteistyökumppaneiden kanssa henkilökemiat toimii hyvin. Tapaankin aina sanoa, että hyvien äijien kanssa on mukava tehdä hommia.

Tämähän toimi heti ensimmäisestä Hangouts tapaamisesta alkaen, joten yhteistyöhön lähdettiin.

Nyt Sisältö Miikkan toimesta on pyöritetty meille liidien keruu kamppista useampi kuukausi ja liidejä tulee kovempaa tahtia kuin me ehditään kontaktoida. Liidien laatu on hyvää ja liidilistojen soittelu on tehty meille erittäin helpoksi. Suosittelen!

Mika Raitanen

Perustaja @ Pohjolan Putkiremontit Oy

Noin 650 liidiä ensimmäisen
kuukauden aikana!

Meille suositeltiin Sisältö Miikkaa puhuttaessa hakukoneoptimoinnista sekä kotisivujen valmistuksesta.

Yhteydenottopyynnön jätettyäni ei mennyt pitkään kun sopimus oli lyöty lukkoon ja uudistettu brändimme sekä verkkosivusto julkaistu!

Pitkäaikaista kumppanuutta odotellen!

Jani Rajamäki

CEO @ Limit Hill Oü Oy
www.vihjeareena.com

NOPEASTI TUUMASTA TOIMEEN!

Haluaisitko sinäkin vastaavia tuloksia yrityksellesi?

Jätä yhteystiedot, niin jutellaan miten voisimme auttaa.​

Teimme Miikkan kanssa erittäin ison projektin, missä nettisivuille tuli paljon toimintoja ja niin sanotusti liikkuvia osia.

Kaikki toteutettiin todella hienosti ja monessa kohtaa lopputulos oli huomattavasti parempaa, kuin olimme edes osannut visioida. Tässä projektissa lopputulos oli suurempi kun asioiden summa.

Ammattimiehen tunnistaa siitä, että hän pystyy tuomaan projektiin lisää ja nostamaan sen uudelle tasolle. Vaikka projekti oli melkoisen suuri tuli se erittäin rivakassa aikataulussa. Kymmeniä alan yrityksiä testanneena voimme todeta, että tämän parempaa ei ole tarjolla!

Teemu Salminen

CEO, Media Investing Oü

LOPPUTULOS YLITTI MEIDÄN TOIVEET!!

Näiden herrasmiesten kanssa työskentely oli erittäin miellyttävää ja saumatonta. Arvostamme suuresti heidän tekemäänsä työtä ja haluaisimmekin tarjota teille lisää projekteja tulevaisuudessakin, mikäli se on vain mahdollista.

Suosittelen Sisältö Miikkaa, koska asiakasta kuunnellaan ja heidän toiveet täytetään sekä meidän tapauksessa jopa ylitettiin. 

Sisältö Miikkalle iso peukku! 👍🏽

Adriana Evans

@ HealthcareSEM

uudet verkkosivut ylitti odotuksemme!

Mitä teet kauniilla kivijalkamyymälällä ilman myyjiä? Tai mitä teet myyjillä, jos myymälässäsi ei ole ainuttakaan asiakasta? Moni verkkosivu ja markkinointitoimenpide on suunniteltu kauniiksi, mutta niistä puuttuvat "huippumyyjät" sekä asiakasvirta, koska asiakkaan ostopolkua ei ole huomioitu tarpeeksi tarkkaan.

Me rakennamme verkkopresenssin asiakkaidesi ostopolun ympärille. Lisäämme kaikki tarvittavat konversiopisteet ja houkuttelevat tekstit, eli "myyjät", myymään tuotteitasi. Lopuksi vielä sisustamme sivusi sellaisiksi, että asiakkaasi myös varmasti viihtyvät siellä.

Tällä tavoin oikein rakennettu verkkopresenssi tuottaa sinulle jopa 50% paremmin. Mitä tällaiset tulokset merkitsevät sinun yrityksellesi?

Miikka Linna, Sisältö Miikka 

Jätä yhteystiedot niin jutellaan lisää puhelimitse.​

Voimme auttaa myös sinua digitaalisen markkinoinnin tai verkkosivujesi kanssa.​

“Sisältö Miikka on ollut isossa roolissa meidän verkkosivujen hiomisessa paremmaksi sekä tuotteiden digitaaliseksi muuttamisessa.

Tässä kaverissa arvostamme rohkeutta ja jatkuvaa kehittymisen nälkää. Ammattimiehen tunnistaa intohimoisesta tekemisestä. Keep up the good work!”

Hän toteutti meille esimerkiksi reseptikirjan ulkoasuun ja markkinointiin liittyviä materiaaleja. Molemmat ovat saaneet hyvää palautetta

Johannes Laine

@ Greenstreet Oy

Kaikki luvattu toimitettiin nopeasti!

Miten hommat meidän kanssa etenevät?

Yritämme aina reagoida asiakkaidemme toiveisiin ja kysymyksiin mahdollisimman pian ja haluamme välittää tämän kuvan jo heti ensimmäisestä kontaktista alkaen. Jos et kuule meistä vuorokauden sisällä, todennäköisestä olemme viikonlopun vietossa, eli ei hätää. Palaamme viimeistään maanantaina.

Työskentelytapaamme kuuluu ymmärtää asiakakan liiketoimintaa ennen kuin alamme tekemään mitään. Tämän vuoksi on tärkeää, että tiedämme bisneksestäsi ja nykyisistä markkinointitoimenpiteistäsi.

Annetun arvion kanssa pyrimme siihen, että pysymme aina aikataualussa ja lupaamme tehdä sovitun annettuun hintaan.

Jotta molempien on helpompi työskennellä, käymme läpi tarvittavat asiat, kuten tunnusten jakamiset, kuvien käyttöoikeudet ja graafiset ohjeistukset.

Pidämme sinut ajantasalla tehdyistä toimenpiteistä ja saavutetuista tuloksista. Kaikessa tekemisessä pyrimme 100% läpinäkyvyyteen.

Olin Sisältö Miikkaan yhteydessö nähtyäni heidän verkkosivut.

Halusin uudelle yritykselleen yhtä edustavat verkkosivut, jotka toimisivat myös alustana suhteellisen aktiiviselle sisällön tuottamiselle sekä liidien keräämiselle.

Loistavaa jälkeä. Arvostan Miikkassa todella paljon tavoitettavuutta ja rehellistä tapaa tehdä bisnestä.

Juho Tunkelo

@ Copywriting Academy Helsinki

verkkosivut ylittivät meidän odotukset!

Ilmaisetvedot.com

Projekti alkoi Media Investing Oü:n Teemun yhteydenotolla. Heillä oli vanha ja huonosti konvertoiva sivusto, joka ei myöskään huomioinut käyttäjäystävällisyyttä eikä sivuston vierailijoita osattu ohjata tarpeeksi hyvin kohti haluttua toimenpidettä eli klikkaamaan vedonlyöntisivustolle.

Haasteena sivustolla oli se, että sinne haluttiin ominaisuuksia, jotka vaativat paljon todella teknistä osaamista. Sivustolle haluttiin paljon liikkuvia osia ilman, että sivuston nopeus, suorituskyky tai toiminnallisuus kärsisi.

Lopputuloksena syntyi kilpailijoita huomattavasti tyylikkäämpi, käyttäjäystävällisempi sekä nopeampi sivusto. Projekti valmistui noin 6 viikossa.

“Kaikki toteutettiin todella hienosti ja monessa kohtaa lopputulos oli huomattavasti parempaa, kuin olimme edes osannut visioida. Tässä projektissa lopputulos oli suurempi kun asioiden summa.

Ammattimiehen tunnistaa siitä, että hän pystyy tuomaan projektiin lisää ja nostamaan sen uudelle tasolle. Kymmeniä alan yrityksiä testanneena voimme todeta, että tämän parempaa ei ole tarjolla!”

– Yhteyshenkilö: Teemu Salminen, Media Investing Oü

Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita tai laita viestiä, me autamme sinua mielellämme!​