Sisältö Miikkan Referenssejä

Lue alta asiakkaidemme
kokemuksia palvelustamme.

YLI 1000% KASVUa KÄVIJÄMÄÄRÄSSÄ ja valtavasti enemmän kysyntää sivujen kautta!

Katso Tilitoimisto Älyn asiakaskokemus.

KASVATIMME SIVUJEN KÄVIJÄMÄÄRÄÄ YLI 35 000 KÄVIJÄän KUUKAUDESSA!

Katso Koti Puhtaaksi Oy:n asiakaskokemus tai lue koko asiakastarina.

Printtipiste.fi on yritysten näkyvyysratkaisuihin erikoistunut yritys.

”Aloitimme markkinointiyhteistyön Sisältö Miikkan kanssa kesällä 2021. Siitä lähtien kysynnän määrän kasvu on pitänyt meidät kiireisenä. Nyt esimerkiksi ajoneuvoteippauspalveluissamme on pitkät jonot. Toimivan yhteistyön myötä aloitimme myös Printtipiste.fi -sivujen päivittämistä nykyaikaan. Sivut ovat selkeästi lisänneet kysynnän määrää ja keränneet myös paljon kehuja asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta.

Yrittäjänä arvostan Sisältö Miikkan tiimin henkilökohtaista palvelua ja nopeaa reagointia viesteihin. Suosittelen Sisältö Miikkaa jokaiselle yrityksen koosta riippumatta, mikäli haluat sitoutuneen ja tulosorientoituneen markkinointikumppanin.”

Arttu Saari

Toimitusjohtaja @ Piste Group Oy

myynti on kasvanut ja uudet sivut ovat keränneet kehuja!

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Olen ollut Sisältö Miikkan asiakkaana alkuvuodesta 2020 asti. Aloitimme yhteistyön Sisältö Miikkan ja Tilitoimisto Älyn kanssa Google-näkyvyyden parantamiseksi. Yhteistyön myötä Tilitoimisto Äly on nousi tärkeiden ja kilpailtujen hakusanojen ensimmäisille sivuille ja yhteydenottoja alkoi tulla huomattavasti enemmän. Yhteistyö alussa sivuillamme oli noin 100 kuukausittaista kävijää ja nyt määrä on kasvanut vuoden aikana yli 1000 kävijään. Toimivan yhteistyön myötä aloimme miettimään myös Tilitoimisto Älyn sivujen päivittämistä nykyaikaan.

Joulukuussa 2021 julkaistiin Tilitoimisto Älyn uudet nettisivut enkä voisi olla tyytyväisempi niihin! Sivut ovat selkeät, niiden kautta on helppo ottaa yhteyttä ja mikä tärkeintä ne löytyvät Googlesta helposti. Erityisesti sivuille asennettu Sisältö Miikkan ehdottama lisäpalvelu, hintalaskuri, on toiminut erittäin hyvin uusien asiakkaiden hankkimisessa.

Pienen yrityksen yrittäjänä arvostan erityisesti henkilökohtaista palvelua ja hyvää tavoitettavuutta, jota Miikka tarjoaa. Suosittelen Sisältö Miikkaa erityisesti pienille yrityksille, mutta uskon että myös suuremmat yritykset saavat loistavaa palvelua. Suosittelen tutustumaan!

Kalle Antila

Toimitusjohtaja @ Tilitoimisto Äly Oy

yli 1000% kasvu
kävijämäärässä!

Minulle yrittäjänä on todella tärkeää, että yhteistyökumppaneiden kanssa henkilökemiat toimii hyvin. Tapaankin aina sanoa, että hyvien äijien kanssa on mukava tehdä hommia.

Tämähän toimi heti ensimmäisestä Hangouts tapaamisesta alkaen, joten yhteistyöhön lähdettiin.

Aluksi Sisältö Miikkan pyöritetti meille liidien hankinta kamppista usemman kuukauden ja liidejä tulee kovempaa tahtia kuin me ehditään kontaktoida. Liidien laatu on hyvää ja liidilistojen soittelu tehtiin meille erittäin helpoksi. 

Sisältö Miikka ehdotti meille verkkosivuston uudistamista ja markkinointiautomaation rakentamista, jotta myynnistä ja markkinoinnista saataisiin ennustettavampaa. Hetken pohdinnan jälkeen lähdimme yhteistyöhön ja olemme olleet tyytyväisiä tekemiseen nyt jo yli vuoden. Suosittelen!

MIKA RAITANEN

Pohjolan Putkiremontit Oy

Noin 650 liidiä ensimmäisen
kuukauden aikana!

Haluaisitko vastaavia tuloksia yrityksellesi?

Jätä yhteystiedot, niin jutellaan miten voisimme auttaa yritystäsi.

Meille suositeltiin Sisältö Miikkaa puhuttaessa hakukoneoptimoinnista sekä kotisivujen tekemisestä.

Yhteydenottopyynnön jätettyäni ei mennyt pitkään kun sopimus oli lyöty lukkoon ja uudistettu brändimme sekä verkkosivusto julkaistu!

Pitkäaikaista kumppanuutta odotellen!

Jani Rajamäki

CEO @ Limit Hill Oü Oy

NOPEASTI TUUMASTA
TOIMEEN!

Miten hommat meidän kanssa etenevät?

Yritämme aina reagoida asiakkaidemme toiveisiin ja kysymyksiin mahdollisimman pian ja haluamme välittää tämän kuvan jo heti ensimmäisestä kontaktista alkaen. Jos et kuule meistä vuorokauden sisällä, todennäköisestä olemme viikonlopun vietossa, eli ei hätää. Palaamme viimeistään maanantaina.

Työskentelytapaamme kuuluu ymmärtää asiakakan liiketoimintaa ennen kuin alamme tekemään mitään. Tämän vuoksi on tärkeää, että tiedämme bisneksestäsi ja nykyisistä markkinointitoimenpiteistäsi.

Annetun arvion kanssa pyrimme siihen, että pysymme aina aikataualussa ja lupaamme tehdä sovitun annettuun hintaan.

Jotta molempien on helpompi työskennellä, käymme läpi tarvittavat asiat, kuten tunnusten jakamiset, kuvien käyttöoikeudet ja graafiset ohjeistukset.

Pidämme sinut ajantasalla tehdyistä toimenpiteistä ja saavutetuista tuloksista. Kaikessa tekemisessä pyrimme 100% läpinäkyvyyteen.

Kerro meille tarpeestasi!

palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!