Sisältö Miikkan Referenssejä

Lue alta asiakkaideni kokemuksia ja mietteitä palveluistani

VERKKOSIVUT, COPYWRITING JA MAINONNAN PALVELUT AINA ASIAKKAAN TARPEIDEN MUKAAN

Katso alta asiakaiden kokemuksia Sisältö Miikkasta

Ilmaisetvedot.com

Projekti alkoi Media Investing Oü:n Teemun yhteydenotolla. Heillä oli vanha ja huonosti konvertoiva sivusto, joka ei myöskään huomioinut käyttäjäystävällisyyttä eikä sivuston vierailijoita osattu ohjata tarpeeksi hyvin kohti haluttua toimenpidettä eli klikkaamaan vedonlyöntisivustolle.

Haasteena sivustolla oli se, että sinne haluttiin ominaisuuksia, jotka vaativat paljon todella teknistä osaamista. Sivustolle haluttiin paljon liikkuvia osia ilman, että sivuston nopeus, suorituskyky tai toiminnallisuus kärsisi.

Lopputuloksena syntyi kilpailijoita huomattavasti tyylikkäämpi, käyttäjäystävällisempi sekä nopeampi sivusto. Projekti valmistui noin 6 viikossa.

Teemun sanoin: “Kaikki toteutettiin todella hienosti ja monessa kohtaa lopputulos oli huomattavasti parempaa, kuin olimme edes osannut visioida. Tässä projektissa lopputulos oli suurempi kun asioiden summa.

Ammattimiehen tunnistaa siitä, että hän pystyy tuomaan projektiin lisää ja nostamaan sen uudelle tasolle. Kymmeniä alan yrityksiä testanneena voimme todeta, että tämän parempaa ei ole tarjolla!”

Personal Trainer Joosua Visuri

Sisältö Miikka on ollut jo useassa Joosuan projektissa kehittämässä hänen digitaalista liiketoimintaa. Verkkosivuston kehitysprojektissa pääpainona oli Limitless -nettivalmennuksen myyntisivujen rakentaminen, mutta samalla tehtiin myös verkkokauppa integraatio sekä paranneltiin olemassa olevaa sivustoa. 

Myyntisivujen suunnittelu aloitettiin nollasta ja Sisältö Miikka hoiti sekä visuaalisen puolen, että sisällön tuottamisen. Useita eri kilpailijoiden myyntisivuja benchmarkatessa totesimme, että haluamme huomattavasti parempaa lopputulosta ja Sisältö Miikka sitoutui sitä myös toimittamaan. Lopputuloksena syntyi tyylikäs, hyvin konvertoiva ja käyttäjäystävällisempi myyntisivu.

Joosuan sanoin: “Miikka tehnyt loistavaa jälkeä omassa projektissani: Limitless -nettivalmennuksen myyntisivujen kanssa. Työskentely yhdessä ollut erittäin saumatonta ja opettavaistä tämän herrasmiehen kanssa ja konversio on parantunut! 6/5”

Copywriting Academy Helsinki

Copywriting Academyn perustaja Juho Tunkelo oli minuun yhteydessä nähtyään Sisältö Miikkan verkkosivut. Hän halusi uudelle yritykselleen yhtä edustavat verkkosivut, jotka toimisivat myös alustana suhteellisen aktiiviselle sisällön tuottamiselle sekä liidien keräämiselle. 

Lopputuloksesta haluttiin edustava, tyylikäs, hakukoneille optimoitu sekä tehokkaasti toimiva sivusto. Lopputuloksena syntyi tyylikäs käyttäjäystävällisempi sekä nopeampi sivusto. Projekti valmistui noin 4 viikossa. Sisältö Miikka osallistui projektissa vain osittain sisällön tuottamiseen.

Juhon sanoin: “Loistavaa jälkeä. Arvostan Miikkassa todella paljon tavoitettavuutta ja rehellistä tapaa tehdä bisnestä.”

Greenstreet Oy

Sisältö Miikka on ollut mukana Greenstreetin verkkosivuston kehitysprojektissa, rakentamassa heidän sähköpostimarkkinointia ja auttamassa sähköpostilistan kasvattamaisesa sekä rakentanut useita digitaalisia tuotteita heidän myyntiin.

Projekteissa Miikka on hoitanut visuaalisen suunnittelun ja toteutuksen sekä kaiken tekstin tuottamisen.

Johanneksen sanoin: “Miikka on ollut isossa roolissa meidän verkkosivujen hiomisessa paremmaksi sekä tuotteiden digitaaliseksi muuttamisessa. Tässä kaverissa arvostamme rohkeutta ja jatkuvaa kehittymisen nälkää. Ammattimiehen tunnistaa intohimoisesta tekemisestä. Keep up the good work!”

Teimme Miikkan kanssa erittäin ison projektin, missä verkkosivuille tuli paljon toimintoja ja niin sanotusti liikkuvia osia.

Kaikki toteutettiin todella hienosti ja monessa kohtaa lopputulos oli huomattavasti parempaa, kuin olimme edes osannut visioida. Tässä projektissa lopputulos oli suurempi kun asioiden summa.

Ammattimiehen tunnistaa siitä, että hän pystyy tuomaan projektiin lisää ja nostamaan sen uudelle tasolle. Vaikka projekti oli melkoisen suuri tuli se erittäin rivakassa aikataulussa. Kymmeniä alan yrityksiä testanneena voimme todeta, että tämän parempaa ei ole tarjolla!

– Teemu Salminen, Media Investing Oü

TEEMME MARKKINOINNISTASI VAIVATONTA

Näin hommat etenevät kanssamme:

1

Yhteydenottosi jälkeen, palaamme sinulle 24 tunnin kuluessa.

2

Käymme kanssasi läpi asioita, jotka ovat olennaisia ja tärkeitä kotisivujesi, sisältösi sekä markkinointisi kannalta.

3

Annamme sinulle tarjouksen sekä arvion toteutukseen kuluvasta ajasta.

4

Aloitamme projektin ja rakennamme ensimmäisen version sovitusti, jonka käymme lävitse kanssasi.

5

Toteutamme lopullisen version palvelustamme, johon teemme tarvittaessa palautteesi mukaiset muutokset.

6

Google mainosten osalta raportoimme sinulle tuloksista kuukausittain. Lisäksi optimoimme kampanjaasi jatkuvasti keräämäämme dataan perustuen.

Mitä teet kauniilla kivijalkamyymälällä ilman myyjiä? Tai mitä teet myyjillä, jos myymälässäsi ei ole ainuttakaan asiakasta? Moni verkkosivu ja markkinointitoimenpide on suunniteltu kauniiksi, mutta niistä puuttuvat "huippumyyjät" sekä asiakasvirta, koska asiakkaan ostopolkua ei ole huomioitu tarpeeksi tarkkaan.

Me rakennamme verkkopresenssin asiakkaidesi ostopolun ympärille. Lisäämme kaikki tarvittavat konversiopisteet ja houkuttelevat tekstit, eli "myyjät", myymään tuotteitasi. Lopuksi vielä sisustamme sivusi sellaisiksi, että asiakkaasi myös varmasti viihtyvät siellä.

Tällä tavoin oikein rakennettu verkkopresenssi tuottaa sinulle jopa 50% paremmin. Mitä tällaiset tulokset merkitsevät sinun yrityksellesi?

-Miikka Linna, Sisältö Miikka Oy

Ota yhteyttä ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Jokainen loppuun saatetuista projekteista on aiheuttanut Sisältö Miikkalle tyytyväisiä asiakkaita. Heitä ovat mm. Media Investing Oü, Joosua Visuri, Greenstreet Oy, Helsinki Copywriting Academy Oy ja Biohacking Center Finland Oy. 

Ota yhteyttä alla olevan lommakkeen kautta. Vastaan sinulle 24 tunnin kuluessa!

Tyytyväiset asiakkaat pysti

LAITA VIESTIÄ, VASTAAN 24 TUNNIN KULUESSA.

Oletko valmis päivittämään verkkopresenssisi myyntikuntoon?

Scroll to Top