ONKO asiakasvirta tyrehtynyt? Hyvä!

OLEMME ERIKOISTUNEET purkamaan yritysten asiakashankkinnan solmukohtia.

MILLOIN MARKKINOINTIAUTOMAATION RAKENTAMINEN KANNATTAA?

Sinulla löytyy myyntiresurssit

Jotta kysynnän kasvattaminen on kannattavaa, sinun tulee pystyä kontaktoimaan liidit nopeasti. Välitön kontaktointi johtaa todennäköisemmin kauppaan.

Kontaktointi tuntuu vaikealta

Rakentamamme markkinointiautomaatio toimii kasvumoottorina, kun kylmäsoittelu ja sattumanvaraiset kaupat eivät mahdollista täyttä kasvupotentiaalia.​

Haluat nopeammin kauppaa

Haluat nopeuttaa kaupan kotiutumista. Tutkimusten mukaan inbound liidit kääntyvät kaupaksi nopeammin ja suuremmalla todennäköisyydellä.​

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Printtipiste.fi on yritysten näkyvyysratkaisuihin erikoistunut yritys.

”Aloitimme markkinointiyhteistyön Sisältö Miikkan kanssa kesällä 2021. Siitä lähtien kysynnän määrän kasvu on pitänyt meidät kiireisenä. Nyt esimerkiksi ajoneuvoteippauspalveluissamme on pitkät jonot. Toimivan yhteistyön myötä aloitimme myös Printtipiste.fi -sivujen päivittämistä nykyaikaan. Sivut ovat selkeästi lisänneet kysynnän määrää ja keränneet myös paljon kehuja asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta.

Yrittäjänä arvostan Sisältö Miikkan tiimin henkilökohtaista palvelua ja nopeaa reagointia viesteihin. Suosittelen Sisältö Miikkaa jokaiselle yrityksen koosta riippumatta, mikäli haluat sitoutuneen ja tulosorientoituneen markkinointikumppanin.”

Arttu Saari

Toimitusjohtaja @ Piste Group Oy

myynti on kasvanut ja sivut ovat keränneet kehuja!

Markkinoinnin automaatio referenssi - Printtipiste

Tykkään Sisältö Miikkan porukassa erityisesti siitä, että heiltä tulee paljon rohkeita ja innovatiivisia ideoita myynnin ja liidien keruun kehittämiseen.

Meillä liidien keruu menee tällä hetkellä niin, että ohjaamme tarkoin kohdennetuilla SOME-mainoksilla liikennettä myyntifunneliin, joka sisältää 2 erilaista laskeutumissivua sekä liidejä validoivan kysymyksen siitä, haluavatko he tietää mitä kotisiivous heille maksaisi.

Keräsimme koko viime vuoden aikana vähän yli 21 000 liidiä. Lisäksi nyt muutama kuukausi takaperin avatessamme Oulun toimipistettä, meillä oli jo ennen avausta satoja asiakkaita odottamassa kotisiivouksia.

Henri Haho

Markkinointipäälikkö @ Koti Puhtaaksi Oy

KERÄSIMME VUODEN AIKANA REIPPAASTI YLI 21 000 LIIDIÄ!

Kuka teidän firmassa tekee kaupat sunnuntaina kello 6:32?

Jätä yhteystietosi, niin varmistetaan että jatkossa teidän nettisivut hoitavat sen.

Usein kysyttyä markkinointiautomaatiosta

Markkinointiautomaatio tarkoittaa sanansa mukaisesti markkinoinnin automatisointia siten, että se kasvattaa mahdollisimman tehokkasti yrityksen kysynnän määrää verkkosivujen ja eri digitaalisten työkalujen, kuten sosiaalisen median kautta.

Usein käytämme pääkanavina Googlea sekä sosiaalisen median eri kanavia.

Liidi on verkkosivuston vierailija, joka jättää yhteystietonsa yritykselle ja osoittaa tällä tavoin olevansa kiinnostunut yrityksen tuotteista tai palveluista ja on näin ollen potentiaalinen asiakas.

Liidien generointi tarkoittaa liidien tuottamista, ja liidien tai kysynnän generointi onkin usein markkinointiautomaation keskiössä. Liidejä voidaan kerätä esimerkiksi verkkosivun tai sosiaalisen median yhteystietolomakkeen avulla, tai esimerkiksi tarkkaan kohdennetulla liidien keruu kampanjalla.

Verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta tulevaa suoraa kysyntää on mahdollista kasvattaa lukuisin eri keinoin, joista kokemuksemme mukaan tehokkaimpia ovat oikein toteutetut verkkosivut yhdistettynä tehokkaaseen ja tarkoin kohdennettuun mainontaan esimerkiksi SOME:ssa.

Kaiken kokoiset yritykset hyötyvät markkinoinnin automatisoimisesta, sillä potentiaalisten asiakkaiden tavoittaminen on sen kautta helpompaa ja säästää yrityksen resursseja. Laita meille viestiä, niin kartoitamme millainen automaatio sopisi sinun yrityksellesi.
 

Markkinointiautomaatio voidaan toteuttaa monella tapaa, joka vaikuttaa myös siitä syntyviin kustannuksiin. Tehokkainta se on toteuttaa kohdennetusti rakentamalla yritykselle ainakin yksi selkeä myyntikanava, joka mahdollistaa kysynnän kasvattamisen järjestelmällisesti.

Markkinoinnin automatisoimiseen liittyvät kustannukset syntyvät automaation rakentamisesta, mainoskampanjan hallinnoinnista sekä mainosbudjetista (asiakas määrittää itse).

Me veloitamme yleensä kiinteän aloituskustannuksen aloitushetkellä ja lisäksi markkinointiautomaation hallinnoinnista veloitamme alkaen 1200 €/kk.

Kerro meille tarpeestasi!

palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!