LAADUKKAAT VERKKOSIVUT

PALVELU YRITYKSILLE, JOTKA HAKEVAT KASVUA MARKKINOINNIN AVULLA.

Olemme sopiva verkkosivu-kumppani sinulle, JOS...

ETSIT LAADUKASTA WEB-KEHITTÄJÄÄ

Ammattilaisen käsissä nettisivuprojekti sujuu nopeammin ja helpommin. Teemme sivuistasi persoonalliset ja myyvät. Samalla tarjoamme markkinoinnillista näkemystä, joka perustuu vuosien kokemukseen.

NYKYISET SIVUSI EIVÄT TOIMI KUNNOLLA

Ovatko nykyiset sivusi vanhanaikaiset ja persoonattomat? Me teemme sivuja, jotka sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä, ja toimivat kaikilla laitteilla. Lisäksi huomioimme aina näkyvyyden sekä liidien hankinnan huolellisesti.

HALUAT ORGAANISTA HAKUKONENÄKYVYYTTÄ

Verkkosivusi ovat turhat, jos kukaan ei löydä niitä. Nettisivuja suunnitellessa tulee ulkoasun ja toimivuuden lisäksi ottaa huomioon paljon muutakin. Me rakennamme sivut aina asiakkaitasi varten ja näkyvyys etusijalla.

Olemme uudistaneet Sisältö Miikkan kanssa koko verkkosivustomme, jonka yhteydessä sivuston tekniikka päivitettiin nopeammaksi. Lisäksi olemme tehneet nyt jo noin vuoden hakukoneoptimointia sivustollemme yhdessä.

Nettisivujen kävijämäärä on saatu nousemaan 5000 kuukausittaisesta kävijästä 35 000 kävijään. Tästä on ollut valtava hyöty erityisesti uusia paikkakuntia avatessa.

Henri Haho

Markkinointipäälikkö @ Koti Puhtaaksi Oy

KASVATIMME NETTISIVUJEN KÄVIJÄMÄÄRÄÄ YLI 35 000 KÄVIJÄLLÄ KUUKAUDESSA!

Laske nettisivujen hinta

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi.
Aloita valitsemalla verkkosivujen tyyppi.

Aloita valitsemalla verkkosivuston tyyppi

Yksinkertainen tai tarpeisiin räätälöity

Pienyrittäjän nettisivut soveltuvat hyvin aloittavalle tai pienelle, mutta kasvuhakuiselle yritykselle.

Räätälöidyt nettisivut suunnitellaan huolellisesti yrityksen brändin sekä markkinointitarpeiden mukaisesti.

Mitä verkkosivu-palvelu pitää sisällään?

Uskomme, että yrityksen kotisivujen tulee olla yrityksen itsensä näköiset. Suunnittelemme verkkosivuston visuaalisen ilmeen yrityksesi ulkoasuun sopivaksi, joita sinulta saadut kuvat ja tekstit täydentävät. Uudet sivusi ovat selkeät ja brändisi kanssa yhtenevät.

Verkkosivujen tulisi toimia kaiken myynnin ja markkinoinnin taustatyökaluna ja tehokkaana liidien keruu alustana. Tämän vuoksi meille on tärkeää tuntea liiketoimintaasi. 

Olemme tehneet useita brändiuudistuksia, jotka ovat sisältäneet logon uudelleen suunnittelun, brändivärien luomisen ja muiden markkinoinnin kannalta tärkeiden dokumenttien ja elementtien suunnittelun.

Kauttamme saat siis tarvittaessa uudet verkkosivut sekä kokonaan uuden brändin identiteetin.

Graafikkomme suunnittelee toivedesi ja meidän kokemukseen pohjautuen sivuistasi tarkat luonnokset, joiden kautta näet miltä sivusi tulevat näyttämään. Pääset kommentoimaan luonnoksia ja teemme pyydetyt muutokset, jotta lopputulos varmasti miellyttää. 

Kun graafiset luonnokset on hyväksytty yrityksesi toimesta, alamme rakenteamaan, eli koodaamaan, sivustoa pystyyn. Tässä kohtaa viimeistelemme sivuston sisältöä, oli se sitten sinun tai meidän tekemää.

Verkkosivut optimoidaan toimimaan mobiililaitteella yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin tietokoneella, koska yhä useammin nettiä selataan puhelimella. Takaamme mobiilikäyttäjälle mieluisan käyttökokemuksen.

Hyvin suunniteltu sivusto näkyy paremmin Googlessa, ja tuo sen myötä myös enemmän potentiaalisia asiakkaita. Meidän rakentamille sivuille sinun ei tarvitse heti ostaa SEO-palveuita.

Suunnittelemme sivuston rakenteineen hakukoneoptimointi edellä. Kun pohjatyö on kunnossa, sinun on paljon helpompi lähteä nostamaan Google-sijoitustasi hakukoneoptimoinnin toimenpiteillä.

Huomioimme, että sivustosi on turvallinen käyttää niin vierailijoillesi kuin myös yrityksellesi.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Miksi ostaa verkkosivut Sisältö Miikkalta?

Jos verkkosivunne ei toimi halutulla tavalla tai tarvitset tuloksekasta apua ammattiotteella, olet oikean toimijan sivustolla.

Olemme paljon enemmän kuin pelkät verkkosivujen graafinen suunnittelijat ja devaajat. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse poiketa heti seuraavalla markkinointi toimistolla, kun olet asioinut meidän kanssa.

Hakukoneoptimoinnin huomioiminen on osana jokaista meidän tekemää nettisivuprojektia. Lisäksi ratkomme asiakkaidemme solmukohtia muun muassa, hakusanamainonnan sekä erilaisten myynnin kasvuun tähtäävien SOME-kampanjoiden keinoin.

Pyydä tarjous meiltä!

palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!