Mikä ihmeen Sisältö Miikka?

Tervetuloa paremman sisällön & tehokkaamman markkinoinnin pariin.

Sisältö Miikka tietoa

Kuka on Sisältö Miikka?

Perustaja, KTM

Hienoa, että löysit sivuilleni!

Olen Miikka, KTM ja sisältönikkari Helsingistä. Uskon rohkeaan ja mahdollisimman aidon kuvan antavaan markkinointiin. Ostajat ovat aina loppukädessä ihmisiä ja ostaminen on monesti tunnelaji. Tunne on se, joka saa ihmiset klikkaamaan.

Kirjoittajana olen aina ollut intohimoinen ja rakastan kirjoittamisen tuomaa haastetta saada teksti resonoimaan lukijan kanssa. Sama pätee verkkosivujen tai mainoskampanjoiden rakentamiseen. Uuden luomisen ja ihmisiä puhuttelevan tekstin kirjoittamisen tuomat haasteet ovat minulle hunajaa. Kun kirjoitan tai rakennan uutta, ehdoton vahvuuteni on kyky samaistua kohderyhmään.

Oli tavoitteesi hakukoneoptimointi ja Google-näkyvyyden parantaminen tai uusia kotisivut yrityksellesi, laitan jokaisessa projektissa kaikkeni peliin. Näin takaan, että saavutamme sinun ja yrityksesi kannalta parhaan mahdollisen tuloksen.

Ota ensimmäinen askel kohti puhuttelevampaa sisältöä, jolla erotut muista. Autan sinua tuottamaan kohderyhmällesi mielikuvan, joka varmasti pysäyttää.

Parhain terveisin,

Miikka Linna

Sisältö Miikka

Visioni

Sitoutuneen asiakkaan tuoma arvo on tutkimusten mukaan kolminkertainen. Puhuttelevammalla verkkosisällöllä ja oikein rakennetuilla verkkosivuilla on suora ja valtava vaikutus yrityksesi myyntiin, työnantajamielikuvaan, yhteistyökumppaneiden löytämiseen sekä yrityksesi brändin luomiseen.

Kun luot sisältöä, jolla on lisäarvoa asiakkaillesi, saat asiakkaasi palaamaan sisältösi pariin yhä uudestaan ja uudestaan. Konversio, eli asiakkaan toteuttama haluttu toiminto sivuillasi, on keskimäärin kuusinkertainen laadukkaaseen sisältöön panostavilla yrityksillä.

Verkkonäkyvyyden parantamisen tai verkkosisällön luomisen ei tulisi aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia ja sen tulisi myös olla kustannustehokasta.

Mitä teet kauniilla kivijalkamyymälällä ilman myyjiä? Tai mitä teet myyjillä, jos myymälässäsi ei ole ainuttakaan asiakasta? Moni verkkosivu ja markkinointitoimenpide on suunniteltu kauniiksi, mutta niistä puuttuvat "huippumyyjät" sekä asiakasvirta, koska asiakkaan ostopolkua ei ole huomioitu tarpeeksi tarkkaan.

Me rakennamme verkkopresenssin asiakkaidesi ostopolun ympärille. Lisäämme kaikki tarvittavat konversiopisteet ja houkuttelevat tekstit, eli "myyjät", myymään tuotteitasi. Lopuksi vielä sisustamme sivusi sellaisiksi, että asiakkaasi myös varmasti viihtyvät siellä.

Tällä tavoin oikein rakennettu verkkopresenssi tuottaa sinulle jopa 50% paremmin. Mitä tällaiset tulokset merkitsevät sinun yrityksellesi?

-Miikka Linna, Sisältö Miikka Oy

Sisältö Miikkasta

Uskon ostamisen olevan suurelta osin tunnelaji. Kaikki meistä tietävät sen, kun ostopäätös vain tuntuu oikealta. Tämän fiiliksen syntyperää voi olla vaikea selittää. Hyvin tehty copywiriting ja taitavasti tehdyt kotisivut yritykselle saavat aikaan tällaisia tuntemuksia asiakkaissa. Haluan auttaa asiakkaideni ja yritysten arkea tämän ymmärtämisessä ja toteuttamisessa. Lukuisten yritysten kanssa työskennellessä olen kerta toisensa jälkeen todistanut, kuinka harvoin yrityksiltä löytyy resursseja tai ammattitaitoa hyvän sisällön luomiseen. Välillä uupuu aikaa, toisinaan ammattitaitoa ja joskus yksinkertaisesti ideat ovat vain lopussa. Mikä tahansa taustalla on syynä, tarjoan tähän kustannustehokkaan ratkaisun.
Sisältö Miikka toimistolla

TIIMI

Kenen kanssa työskentelet?

Kun aloitat yhteistyön meidän kanssa, on digitaalinen liiketoimintasi hyvissä käsissä. 

Teemme työmme aina läpinäkyvästi ja loppuun asti aikatauluista kiinni pitäen.

Miikka (Perustaja)
Miikkan vastuulla on projektien ja teknisten ratkaisuiden suunnittelu sekä sisällön tuottaminen. Hän myös konsultoi asiakkaita digitaalisen liiketoimminnan kehittämisessä.
Jay (Kumppani, koodivelho)
Jay täydentää Sisältö Miikkan osaamista. Hän hoitaa teknisemmät hommat ja Miikkan kanssa ideoinnin. Häneltä onnistuu haastavammatkin integraatiot ja verkkokaupparatkaisut.

Asiakkaiden kokemuksia

Jokaisen asiakkaan kanssa projekti on ollut erilainen ja olemme rakentaneet lopputuloksesta toimivan sekä asiakkaan brändin näköisen.

Teimme Miikkan kanssa erittäin ison projektin, missä nettisivuille tuli paljon toimintoja ja niin sanotusti liikkuvia osia.

Kaikki toteutettiin todella hienosti ja monessa kohtaa lopputulos oli huomattavasti parempaa, kuin olimme edes osannut visioida. Tässä projektissa lopputulos oli suurempi kun asioiden summa.

Ammattimiehen tunnistaa siitä, että hän pystyy tuomaan projektiin lisää ja nostamaan sen uudelle tasolle. Vaikka projekti oli melkoisen suuri tuli se erittäin rivakassa aikataulussa. Kymmeniä alan yrityksiä testanneena voimme todeta, että tämän parempaa ei ole tarjolla!

Teemu Salminen

CEO, Media Investing Oü

Limitless -valmennus on markkinoiden kokonaisvaltaisimpia treeni ja hyvinvointi nettivalmenuksia. Miikka teki historian toiseen Limitless -valmennukseen kokonaan uuden myyntisivun.

Aikataulupaine oli tiukka, mutta siitä huolimatta Miikkan tekemä sivu ylitti kaikki odotukseni. Siitä tuli paljon luettavampi, visuaalisesti hienompi ja responsiivisempi mobiililaitteilla.

Miikkan tapa työskennellä on konsultoiva ja sain projektimme aikana paljon myös muita vinkkejä sisällön luomiseen sekä markkinointiin. Tulen varmasti jatkossakin tekemään yhteistyötä hänen kanssaan.

Joosua Visuri

Hyvinvointialan yrittäjä

Greenstreet Oy tekee mm. raakakakkuja, järjestää vegaanisen ruanlaiton workshoppeja ja järjestää erilaisia tapahtumia.

Miikka on ollut isossa roolissa auttamassa meitä sisältömarkkinoinnissa sekä tuotteiden digitaaliseksi muuttamisessa.

Yhteistyökumppaneissa arvostamme idearikkautta ja luovuutta, eikä sitä tältä kaverilta puutu. Keep up the good work!

Johannes Laine

CEO, Greenstreet Oy

Seuraa Sisältö Miikkaa Facebookissa

Julkaisen hyödyllistä informaatioa sekä tietoa projekteistani Sisältö Miikkan Facebook-sivuilla. Sitä kautta saat ensimmäisenä tiedon mielenkiintoisista projekteista ja uusista hyödyllisistä vinkeistä.

Sieltä pääset ottamaan myös yhteyttä minuun, jos mieleesi herää kysymyksiä. Vastaan myös siellä tulleisiin kysymyksiin pikaisesti, jopa reaaliajassa.

Pysytään kuulolla! 🙂

OLETKO VALMIS NOSTAMAAN PÄÄTÄSI KILPAILIJOIDEN JOUKOSTA?

OTA YHTEYTTÄ, NIIN KATSOTAAN MITEN VOIMME AUTTAA.