Mikä ihmeen Sisältö Miikka?

Tervetuloa paremman sisällön & tehokkaamman markkinoinnin pariin.

Sisältö Miikka tietoa

Kuka on Sisältö Miikka?

Perustaja, KTM

Hienoa, että löysit sivuilleni!

Olen Miikka, KTM ja sisältönikkari Helsingistä. Uskon rohkeaan ja mahdollisimman aidon kuvan antavaan markkinointiin. Ostajat ovat aina loppukädessä ihmisiä ja ostaminen on monesti tunnelaji. Tunne on se, joka saa ihmiset klikkaamaan ja tulemaan asiakkaaksesi.

Kirjoittajana olen aina ollut intohimoinen ja rakastan kirjoittamisen tuomaa haastetta saada teksti resonoimaan lukijan kanssa. Sama pätee verkkosivujen tai mainoskampanjoiden rakentamiseen. Uuden luomisen ja ihmisiä puhuttelevan tekstin kirjoittamisen tuomat haasteet ovat minulle hunajaa. Kun kirjoitamme tai rakennamme uutta, ehdoton vahvuutemme on nimenomaan kyky samaistua kohderyhmään.

Oli tavoitteesi hakukoneoptimointi ja Google-näkyvyyden parantaminen tai uusia kotisivut yrityksellesi, laitan jokaisessa projektissa kaikkeni peliin. Näin varmistamme, että saavutamme sinun ja yrityksesi kannalta parhaan mahdollisen tuloksen.

Ota ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa digitaalista markkinointia, jolla erotut muista. Me autamme sinua rakentamaan kohderyhmällesi preesenssin, joka varmasti pysäyttää.

Parhain terveisin,

Miikka Linna

Kenen kanssa työskentelet?

Kun aloitat yhteistyön meidän kanssa, on digitaalinen liiketoimintasi hyvissä käsissä. Takaamme sen!

Teemme työmme aina läpinäkyvästi ja loppuun asti aikatauluista kiinni pitäen.

Miikka (Perustaja, yleismies jantunen)
Miikkan vastuulla on projektien ja teknisten ratkaisuiden suunnittelu sekä sisällön tuottaminen. Hän myös konsultoi asiakkaita digitaalisen liiketoimminnan kehittämisessä.
Jay (Kumppani, koodivelho)
Jay täydentää Sisältö Miikkan tiimin osaamista teknisellä taituruudellaan. Jay hoitaa teknisemmät hommat ja devauksen. Häneltä onnistuu haastavammatkin integraatiot ja verkkokaupparatkaisut.
Jere (Myyntimies mynttinen)
Jere on Sisältö Miikkan myyntimies. Kontaktoinnin ja asiakastapaamisten lisäksi hän kehittää palvelupolkuamme sekä kertoo parhaat digimarkkinointivinkit uutiskirjeemme kautta.
Kiia (Asiakkuusjohtaja)
Kiia eli Nacho toimii Miikkan vasempana ja oikeana kätenä. Kiialta onnistuu kaikki mainosten suunnittelusta sisällön tuotantoon ja hän toimii myös asiakasrajapinnassa hoitaen projekteja eteenpäin.
Oisko tässä paikka sun kuvalle?
Etsimme jatkuvasti uutta osaamista tiimiimme. Meillä tärkeintä on, että haluat jatkuvasti kehittää osaamistasi ja viihdyt meidän kanssa. Tuntuisko sopivalta? Jos vastaus on kyllä, laita meille viestiä.
Sisältö Miikka

Meidän visio

Sitoutuneen asiakkaan tuoma arvo on tutkimusten mukaan kolminkertainen. Puhuttelevammalla verkkosisällöllä ja oikein rakennetuilla verkkosivuilla on suora ja valtava vaikutus yrityksesi myyntiin, työnantajamielikuvaan, yhteistyökumppaneiden löytämiseen sekä yrityksesi brändin luomiseen.

Kun luot sisältöä, jolla on lisäarvoa asiakkaillesi, saat asiakkaasi palaamaan sisältösi pariin yhä uudestaan ja uudestaan. Konversio, eli asiakkaan toteuttama haluttu toiminto sivuillasi, on keskimäärin kuusinkertainen laadukkaaseen sisältöön panostavilla yrityksillä.

Verkkonäkyvyyden parantamisen tai verkkosisällön luomisen ei tulisi aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia ja sen tulisi myös olla kustannustehokasta.

Mitä teet kauniilla kivijalkamyymälällä ilman myyjiä? Tai mitä teet myyjillä, jos myymälässäsi ei ole ainuttakaan asiakasta? Moni verkkosivu ja markkinointitoimenpide on suunniteltu kauniiksi, mutta niistä puuttuvat "huippumyyjät" sekä asiakasvirta, koska asiakkaan ostopolkua ei ole huomioitu tarpeeksi tarkkaan.

Me rakennamme verkkopresenssin asiakkaidesi ostopolun ympärille. Lisäämme kaikki tarvittavat konversiopisteet ja houkuttelevat tekstit, eli "myyjät", myymään tuotteitasi. Lopuksi vielä sisustamme sivusi sellaisiksi, että asiakkaasi myös varmasti viihtyvät siellä.

Tällä tavoin oikein rakennettu verkkopresenssi tuottaa sinulle jopa 50% paremmin. Mitä tällaiset tulokset merkitsevät sinun yrityksellesi?

Miikka Linna, Sisältö Miikka 

Asiakkaiden kokemuksia

Olemme uudistaneet Sisältö Miikkan kanssa koko verkkosivustomme, jonka yhteydessä sivuston tekniikka päivitettiin nopeammaksi. Lisäksi olemme tehneet nyt jo noin vuoden hakukoneoptimointia sivustollemme yhdessä.

Nettisivujen kävijämäärä on saatu nousemaan 5000 kuukausittaisesta kävijästä 35 000 kävijään. Tästä on ollut valtava hyöty erityisesti uusia paikkakuntia avatessa.​

Henri Haho

Markkinointipäälikkö @ Koti Puhtaaksi Oy

yli 30 000 kävijää enemmän kuukaudessa!

Päädyin Sisältö Miikkaan, koska sain vastauksen tarjouspyyntööni nopeasti ja koin saavani henkilökohtaista palvelua. Minua ja yrityksen tarpeita kuunneltiin ja niihin osattiin vastata.

Suosittelen Sisältö Miikkaa samoista syistä, joiden vuoksi itse päädyin asiakkaaksi. Asiakasta kuunnellaan ja heidän tarpeisiinsa vastataan. Saat säännöllistä raportointia yrityksesi löydettävyydestä ja yrityksen markkinoinnin eteen tehdään jatkuvasti töitä. ⁣

Sisältö Miikka rocks! 🤘🏼💙

Kalle Antila

Toimitusjohtaja @ Tilitoimisto Äly Oy

kävijämäärä tuplaantunut joka kuukausi!

Teimme Miikkan kanssa erittäin ison projektin, missä nettisivuille tuli paljon toimintoja ja niin sanotusti liikkuvia osia.

Kaikki toteutettiin todella hienosti ja monessa kohtaa lopputulos oli huomattavasti parempaa, kuin olimme edes osannut visioida. Tässä projektissa lopputulos oli suurempi kun asioiden summa.

Ammattimiehen tunnistaa siitä, että hän pystyy tuomaan projektiin lisää ja nostamaan sen uudelle tasolle. Vaikka projekti oli melkoisen suuri tuli se erittäin rivakassa aikataulussa. Kymmeniä alan yrityksiä testanneena voimme todeta, että tämän parempaa ei ole tarjolla!

Teemu Salminen

CEO, Media Investing Oü

LOPPUTULOS YLITTI MEIDÄN TOIVEET!!

Seuraa Sisältö Miikkaa Facebookissa

Julkaisemme säännöllisesti hyödyllistä informaatioa Sisältö Miikkan Facebook-sivuilla. Sitä kautta saat ensimmäisenä tiedon mielenkiintoisista projekteista ja uusista hyödyllisistä vinkeistä.

Sieltä pääset ottamaan myös yhteyttä meihin helposti, jos sinulla herää kysymyksiä.

Pysytään kuulolla! 🙂

Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita tai laita viestiä, me autamme sinua mielellämme!​