MIKÄ IHMEEN SISÄLTÖ MIIKKA?

TERVETULOA TEHOKKAAMMAN MARKKINOINNIN PARIIN.

Mikä ihmeen Sisältö Miikka?

Hienoa, että löysit sivuillemme!

Olemme vuonna 2017 perustettu markkinointitoimisto Helsingistä ja uskomme rohkeaan ja mahdollisimman aidon kuvan antavaan markkinointiin. Ostajat ovat aina loppukädessä ihmisiä ja ostaminen on monesti tunnelaji. Tunne on se, joka saa ihmiset klikkaamaan ja tulemaan asiakkaaksesi.

Markkinointikumppanina olemme aina intohimoisia ja rakastamme ratkoa kysynnän kasvattamisen tiellä olevia solmukohtia. Sama pätee verkkosivujen tai mainoskampanjoiden rakentamiseen. Uuden luomisen ja ihmisiä puhuttelevan mainonnan ideoiminen ovat meille hunajaa. Aina, kun rakennamme uutta, ehdoton vahvuutemme on nimenomaan kyky samaistua kohderyhmään.

Oli tavoitteesi sitten rakentaa tehokas markkinointiautomaatio, tehdä kokonainen brändiuudistus tai uusia kotisivut yrityksellesi, laitamme jokaisessa projektissa keikkemme peliin. Näin varmistamme, että saavutamme sinun ja yrityksesi kannalta parhaan mahdollisen tuloksen.

Ota ensimmäinen askel kohti tehokkaampaa digitaalista markkinointia. Me autamme sinua rakentamaan liidejä ja kysyntää tuovat ratkaisut.

Parhain terveisin,

Miikka Linna

Toimitusjohtaja & Perustaja

Kenen kanssa työskentelet?

Tiimimme koostuu yhteensä 6 digitaalisen markkinoinnin ammattilaisesta: 1 graafikko, 2 koodaria ja 3 markkinoinnin osaajaa.

Kun aloitat yhteistyön meidän kanssa, on digitaalinen liiketoimintasi hyvissä käsissä. Takaamme sen!

Teemme työmme aina läpinäkyvästi ja loppuun asti aikatauluista kiinni pitäen.

Miikka
(Toimitusjohtaja, Myynti)

Miikkan vastuulla on projektien ja teknisten ratkaisuiden suunnittelu sekä myynti. Hän myös konsultoi asiakkaita digitaalisen liiketoimminnan sekä myynnin kehittämisessä.

Juha
(Kumppani, webkehitys)

Jay täydentää Sisältö Miikkan tiimin osaamista teknisellä taituruudellaan. Jay on päävastuussa devauksesta. Jayllä on vuosien kokemus full-stack devauksesta.

Anastasiia
(graafinen suunnittelu)

Anastasiia vastaa käyttöliittymä- ja brändisuunnittelusta. Hän huolehtii, että verkkosivustot ovat helppokäyttöisiä ja yhdenmukaisia brändien ulkoasun kanssa.

Anni
(Sisällöntuottaja & SEO)

Anni vastaa suuremmista sisältökokonaisuuksista verkkosivuprojekteissa sekä myös sisällöntuotannosta hakukoneoptimointiasiakkaille.

Tuomas
(Markkinointiautomaatiot)

Tuomas hoitaa asiakkaidemme markkinointiautomaatioita yhdessä Miikkan kanssa. Erikoisosaamisena email-marketing ja SOME-mainonta.

Oisko tässä paikka sun kuvalle?

Etsimme jatkuvasti uutta osaamista tiimiimme. Meille tärkeintä on, että haluat kehittää osaamistasi ja viihdyt kanssamme. Tuntuisko sopivalta? Jos vastaus on kyllä, laita meille viestiä.

Meidän visio

Sitoutuneen asiakkaan tuoma arvo on tutkimusten mukaan kolminkertainen. Puhuttelevammalla verkkosisällöllä ja oikein rakennetuilla verkkosivuilla on suora ja valtava vaikutus yrityksesi myyntiin, työnantajamielikuvaan, yhteistyökumppaneiden löytämiseen sekä yrityksesi brändin luomiseen.

Kun luot sisältöä, jolla on lisäarvoa asiakkaillesi, saat asiakkaasi palaamaan sisältösi pariin yhä uudestaan ja uudestaan. Konversio, eli asiakkaan toteuttama haluttu toiminto sivuillasi, on keskimäärin kuusinkertainen laadukkaaseen sisältöön panostavilla yrityksillä.

Verkkonäkyvyyden parantamisen tai verkkosisällön luomisen ei tulisi aiheuttaa sinulle harmaita hiuksia ja sen tulisi myös olla kustannustehokasta.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Asiakkaiden kokemuksia

Olen positiivisesti todella yllättynyt Sisältö Miikkan asiakkaana. Ostin alunperin sieltä SEO tekemistä ja nyt ollaan yhteistyössä vaihtamassa nettisivun ulkoasua sekä tekniikka vastamaan tämän päivän vaatimuksia. Työn jälki on erinomaista.

Me saatiin ekan yhteistyökuukauden aikana saitin nopeus 7,9 sekunnista 0,9 sekuntiin ja rakennettiin SEO optimoituja blogeja, jotka kerää nyt 2000-3000 orgaanista kävijää kuukaudessa. Euroina se on tehnyt jo noin 5000€ kuukaudessa lisää. Olen tyytyväinen!

Henri Haho

Markkinointipäälikkö @ Koti Puhtaaksi Oy

EUROOPAN PARAS TYÖPPAIKKA VALITSI SISÄLTÖ MIIKKAN!

Päädyin Sisältö Miikkaan, koska sain vastauksen tarjouspyyntööni nopeasti ja koin saavani henkilökohtaista palvelua. Minua ja yrityksen tarpeita kuunneltiin ja niihin osattiin vastata.

Suosittelen Sisältö Miikkaa samoista syistä, joiden vuoksi itse päädyin asiakkaaksi. Asiakasta kuunnellaan ja heidän tarpeisiinsa vastataan. Saat säännöllistä raportointia yrityksesi löydettävyydestä ja yrityksen markkinoinnin eteen tehdään jatkuvasti töitä. ⁣

Sisältö Miikka rocks! 🤘🏼💙

KALLE ANTILA

Toimitusjohtaja @ Tilitoimisto Äly Oy

KÄVIJÄMÄÄRÄ TUPLAANTUNUT JOKA KUUKAUSI!

Kerro meille tarpeestasi!

palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!