Laadukas verkkokauppa

Onko verkkokauppasi ulkoasussa ja myynnissä toivomisen varaa?

Olemme sopiva verkkokauppa-kumppani sinulle, JOS...

ETSIT LAADUKASTA verkkokaupan toteuttajaa

Meidän kanssa verkkokauppa rakentuu saman yhteyshenkilön kautta suunnittelusta toteutukseen. Varmistamme että kaikki mahdolliset asiat tulee huomioitua ja teemme kauppasi myynti edellä.

NYKYInen kauppasi EI TOIMI KUNNOLLA

Eikö nykyinen verkkokauppa anna sellaista kuvaa yrityksestäsi kuin haluaisitte antaa? Me teemme kauppoja, jotka sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä, ja toimivat kaikilla laitteilla. Parempi kauppa tekee ostamisesta mukavampaa ja sitouttaa.

HALUAT näkyä verkossa MONIpuolisesti

Verkkokauppa on turha, jos kukaan ei löydä sinne. Aina verkkokauppaa suunnitellessa tulee ulkoasun ja toimivuuden lisäksi huomidoida paljon muutakin. Me rakennamme kaupan aina asiakkaitasi varten ja näkyvyys etusijalla.

Printtipiste.fi on yritysten näkyvyysratkaisuihin erikoistunut yritys.

”Aloitimme markkinointiyhteistyön Sisältö Miikkan kanssa kesällä 2021. Siitä lähtien kysynnän määrän kasvu on pitänyt meidät kiireisenä. Nyt esimerkiksi ajoneuvoteippauspalveluissamme on pitkät jonot.

Toimivan yhteistyön myötä aloitimme myös Printtipiste.fi -sivujen päivittämistä nykyaikaan. Samalla rakensimme ison verkkokaupan, joka integroitiin myös toiminnanohjaus -järjestelmäämme. Sivut sekä kauppa ovat selkeästi lisänneet kysynnän määrää ja keränneet myös paljon kehuja asiakkailta ja yhteistyökumppaneilta.

Yrittäjänä arvostan Sisältö Miikkan tiimin henkilökohtaista palvelua ja nopeaa reagointia viesteihin. Suosittelen Sisältö Miikkaa jokaiselle yrityksen koosta riippumatta, mikäli haluat sitoutuneen ja tulosorientoituneen markkinointikumppanin.”

Arttu Saari

Toimitusjohtaja @ Piste Group Oy

myynti on kasvanut ja uusi kauppa on kerännyt kehuja!

Markkinoinnin automaatio referenssi - Printtipiste

LASKE VERKKOKAUPAN HINTA​

Selvitä verkkokaupan tai verkkosivujen hinta nopeasti ja täysin maksutta.
Aloita valitsemalla kaupan tyyppi.

Aloita valitsemalla verkkosivuston tyyppi

Yksinkertainen tai tarpeisiin räätälöity

Pienyrittäjän verkkokauppa soveltuu hyvin aloittavalle tai pienelle, mutta kasvuhakuiselle yritykselle.

Räätälöity verkkokauppa suunnitellaan huolellisesti yrityksen brändin sekä markkinointitarpeiden mukaisesti.

Mitä verkkokauppa -palvelu pitää sisällään?

Yhteydenottosi jälkeen palaamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse. Sovimme tarvittaessa ajan palaverille, jossa käymme tarpeesi läpi. Näin pystymme antamaan sinulle tarkan hinnan.

Verkkokaupan tulisi toimia kaiken myynnin ja markkinoinnin taustatyökaluna ja tehokkaana kasvun alustana. Tämän vuoksi meille on tärkeää tuntea liiketoimintaasi. Näin pystymme rakentamaan lopputuloksesta mahdollisimman hyvin myyntiäsi tukevan kokonaisuuden.

Olemme tehneet useita brändiuudistuksia, jotka ovat sisältäneet logon uudelleen suunnittelun, brändivärien luomisen ja muiden markkinoinnin kannalta tärkeiden dokumenttien ja elementtien suunnittelun.

Kauttamme saat siis tarvittaessa uuden verkkokaupan sekä kokonaan uuden brändi-identiteetin.

Graafikkomme suunnittelee toivedesi ja meidän kokemukseen pohjautuen verkkokaupasta tarkat luonnokset, joiden kautta näet miltä kauppa tulee näyttämään. Pääset kommentoimaan luonnoksia ja teemme pyydetyt muutokset, jotta lopputulos varmasti miellyttää. 

Kun graafiset luonnokset on hyväksytty yrityksesi toimesta, alamme rakenteamaan, eli koodaamaan verkkokauppaa. Tässä kohtaa viimeistelemme sivuston sisältöä, oli se sitten sinun tai meidän tekemää.

Rakennamme verkkokaupan toiveidesi mukaisesti joko WooCommercce pohjaisesti WordPress-alustalle tai Shopify verkkokauppana.

Verkkokauppa optimoidaan toimimaan mobiililaitteella yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin tietokoneella, koska yhä useammin nettiä selataan puhelimella. Takaamme mobiilikäyttäjälle mieluisan käyttökokemuksen.

Hyvin suunniteltu verkkokauppa ja sivusto näkyy paremmin Googlessa, ja tuo sen myötä myös enemmän potentiaalisia asiakkaita. Meidän rakentamille verkkokaupoille sinun ei tarvitse heti ostaa SEO-palveuita.

Suunnittelemme verkkokaupan sen rakenteesta lähtien hakukoneoptimointi edellä. Kun pohjatyö on kunnossa, sinun on paljon helpompi lähteä nostamaan Google-sijoitustasi hakukoneoptimoinnin toimenpiteillä.

Huomioimme, että koko verkkokaupan tietoturva on ajantasalla ja se on turvallinen käyttää niin vierailijoillesi kuin myös yrityksellesi.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Miksi ostaa verkkokauppa Sisältö Miikkalta?

Jos verkkokauppasi ei toimi halutulla tavalla tai tarvitset tuloksekasta apua ammattiotteella, olet oikean toimijan sivustolla.

Olemme paljon enemmän kuin pelkkä verkkoratkaisujen graafinen suunnittelija ja devaaja. Tämän vuoksi sinun ei tarvitse poiketa heti seuraavalla markkinointi toimistolla, kun olet asioinut meidän kanssa.

Hakukoneoptimoinnin huomioiminen on osana jokaista meidän tekemää nettisivuprojektia. Lisäksi ratkomme asiakkaidemme solmukohtia muun muassa, hakusanamainonnan sekä erilaisten myynnin kasvuun tähtäävien SOME-kampanjoiden keinoin.

Oli mielessäsi sitten Shopify verkkokauppa tai Woocommerce verkkokauppa – meiltä onnistuu molemmat!

Kerro meille tarpeestasi!

palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!