Palvelumme

Parempaa sisältöä & tehokkaampaa markkinointia

KOTISIVUT YRITYKSELLE

Haluatko kotisivuillesi paremman tuoton?

Rakennamme yrityksellesi kotisivut, jotka myyvät palveluitasi ympäri vuorokauden. Huolellisesti suunnitellut ja toteutetut kotisivut parantavat yrityksesi mielikuvaa asiakkaidesi silmissä ja rohkaisevat heitä kohti toteutunutta kauppaa.

Toimivien verkkosivujen merkitystä ei voi koskaan korostaa liikaa. Ne ovat yrityksesi “digitaalinen julkisivu”, käyntikortti ja “CV” Googlelle sekä muille hakukoneille.

Yrityksen kotisivut tulisi rakentaa oikein sekä vierailijan että hakukoneiden näkökulmasta. Toteutan sinulle myyvät, helposti luettavat ja responsiiviset verkkosivut, jotka toimivat myös mobiililaitteilla. Näin ollen sivut sekä sisältö puhuttelevat asiakkaitasi ja kannustavat heitä toteuttamaan halutun toiminnon sivustollasi.

Tutustu alla olevasta linkistä lisää!

HAKUKONE­OPTIMOINTI

Tavoitteletko enemmän liikennettä, yhteydenottoja tai enemmän kauppaa?

Googlen hakuja tehdään jo pelkästään Suomessa noin 30 miljonaa päivittäin. Jos yrityksesi ei ole listattuna hakutulosten ensimmäisellä sivulla, ei yritystäsi käytännössä ole olemassa.

Hyvin tehdyn hakukoneoptimoinnin avulla yrityksesi löytyy Googlesta kilpailijoitasi paremmin. Tämä tietää lisää liikennettä sivuillesi ja enemmän kauppaa verkkosivujesi kautta.

Hakukonenäkyvyys on jokaiselle myyntiä tavoittelevalle yritykselle tärkeää, koska se tehostaa kaikkia yrityksesi tekemiä markkinoinnin toimenpiteitä ja näin ollen kasvattaa myyntiäsi.Totetutamme sinulle hakukoneoptimoinnin alusta loppuun oikein kohdennettuna.

Lopputuloksena saat huomattavasti enemmän liikennettä sivuillesi sekä myös enemmän kauppaa verkosta.

LIIDIEN KERUU

Tavoitteletko enemmän yhteydenottoja ja potentiaalisten asiakkaiden kontakteja?

Mistä niitä asiakkaita oikeen hankitaan? Tuntuuko kontaktointi vaikealta? Ei hätää, me autamme!

Hyvin toteutettu markkinointikampanja tehostaa liidien keruuta ja tehokkaasti rakennettu “myyntisuppilo” tekee kampanjaan osallistuneista liideistä oikeita asiakkaita.

Liidien kerääminen, kontaktointi ja asiakassuhteiden lämmittely ja ylläpito ovat yrittäjälle arkea. Me rakennamme yrityksellesi automatisoituja markkinointikampanjoita, joiden avulla säästät ajallisia sekä teknisiä resurssejasi ja saat tuloksia.

KYSY TARJOUS PALVELUISTAMME

Tarvitsetko apua uusien asiakkaiden hankintaan verkosta?​

Kysyminen ei maksa mitään. Kerro meille rohkeasti, missä on juuri sinun yrityksesi haasteet. Autamme sinua mielelläni. Tässä kohtaa et vielä sitoudu mihinkään.

Asiakkaiden kokemuksia

Liity mukaan tyytyväisten Sisältö Miikkan asiakkaiden joukkoon!

Euroopan paras työppaikka valitsi Sisältö Miikkan!

Olen positiivisesti todella yllättynyt Sisältö Miikkan asiakkaana. Ostin alunperin sieltä SEO tekemistä ja nyt ollaan yhteistyössä vaihtamassa nettisivun ulkoasua sekä tekniikka vastamaan tämän päivän vaatimuksia. Työn jälki on erinomaista.

Me saatiin ekan yhteistyökuukauden aikana saitin nopeus 3,9 sekunnista 0,9 sekuntiin ja rakennettiin SEO optimoituja blogeja, jotka kerää nyt 2000-3000 orgaanista kävijää kuukaudessa. Euroina 2000 - 5000€ kuukaudessa lisää. Olen tyytyväinen!

– Henri Haho, Markkinointipäälikkö @ Koti Puhtaaksi Oy

MIKSI TARJOAMIINI PALVELUIHIN KANNATTAA PANOSTAA?

Nykyisin liiketoiminnan ollessa isolta osin verkossa on sen mukana tulevat mahdollisuudet valtavat. Verkkosivusi sekä verkossa oleva sisältösi on käytännössä myyjäsi 24/7.

VERKKOSISÄLTÖ MYY 24/7

LISÄÄ ASIAKKAITA

LIITOIMINTASI KASVAA

KOTISIVUT YRITYKSELLE

Kotisivut ovat koko ajan entistä merkityksellisemmät yritykselle sekä brändille. Ne ovat käytännössä yrityksesi käyntikortti ja kaiken digitaalisen sisällön koti. Kotisivut ovat myös paikka, jonne asiakkaat halutaan ohjata muista kanavista, joissa olet läsnä.

Laadukkaasti rakennetuilla kotisivuilla vieraillessa asiakkaasi saavat mielikuvan kuvan yrityksestäsi, joka rohkaisee heitä ostopäätöksen tekemiseen. Tällaiset sivut myös taipuvat kaikilla mahdollisilla tavoilla yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen.

Laadukkaat verkkosivut myös integroituvat saumattomasti kaikkiin tarpeellisiin järjestelmiin, joita yritykselläsi on käytössä.

Lue lisää yrityksen kotisivuista

HAKUKONEOPTIMOINTI HELSINKI

Hakukoneopitmointi eli SEO (search engine optimization) on käytännössä työtä, jonka tuloksena yrityksen kotisivut saadaan näkymään paremmin Googlen haussa (tai muiden hakukoneiden haussa). Suomessa verkkosivua hakukoneille optimoitaessa usein keskitytään nimenomaan Googleen.

SEO :n eli hakukoneoptimoinnin tuloksena sijoituksesi Googlen haussa paranevat, joka tarkoittaa sivustosi liikenteen kasvamista. Kun verkkosivusi ovat konversio optimoidut, tietää Googlen näkyvyyden parantaminen myös lisää euroja yrityksellesi.

Hakukoneoptimointi on muutakin kuin pelkästään oikeiden avainsanojen tunnistamista ja piilottamista tekstiin. Parhaimmillaan hakukoneoptimointia tehtäessä otetaan huomioon koko sivuston rakenne, sen kuvat sekä linkit. Näin usein päästään Google-näkyvyyden kannalta parhaaseen lopputulokseen.

Lue lisää hakukoneoptimoinnista

Ota rohkeasti yhteyttä!

Soita tai laita viestiä, me autamme sinua mielellämme!​