Lisää myyntiä ja parempaa tulosta? Kyllä kiitos! Optimoimme verkkosivusi näkymään hakutulosten kärjessä.

Ota yhteyttä nyt, niin kehitämme sinulle strategian, jonka avulla:

  • Sivustosi nousee hakutulosten kärkeen alasi suosituilla hakusanoilla
  • Saat lisää näkyvyyttä, joka tuo lisää yhteydenottoja sekä maksavia asiakkaita
  • Käyttäjät löytävät haluamansa tiedon sivustoltanne entistä helpommin

Näy googlessa

enemmän vierailuja sivustollasi

kasvata liiketoimintaasi

MITÄ ON HAKUKONEOPTIMOINTI?

Kasvatan kävijämäärän lisäksi verkkosivujesi kauttaa tulevaa myyntiä. Hyvin tehdyllä hakukoneoptimoinnilla autan myös tehostamaan kaikkia yrityksesi tekemiä markkinoinnin toimenpiteitä.

Hakukoneoptimointi on työskentelyä sen eteen, että verkkosivuston näkyvyys Googlessa tai muissa hakukoneissa saadaan mahdollisimman hyväksi. Hakukoneopetimointi tunnetaan myös nimellä SEO eli Search Engine Optimization ja Suomessa sitä tehtäessä keskitytään pääosin Google-näkyvyyden parantamiseen.

Hakukoneoptimointia voidaan tehdä kertaluontoisesti yleensä verkkosivuston uudistuksen yhteydessä tai jatkuvana hakukoneoptimointina. Jatkuva hakukoneoptimointi tavoittelee näkyvyyden sekä konversion jatkuvaa parantamista. Jokaisen tavoitteellisen sekä tuloshakuisen yrityksen tulisi tähdätä jatkuvaan hakukoneoptimointiin.

Verkkosivujen vierailijoista lähes jokainen tulee hakukoneiden ja pääosin Googlen kautta.  Mitä useampi konderyhmästäsi löytää tiensä verkkosivuillesi, sitä tehokkaampi on sinun sivustosi. Näin ollen parempi hakukonenäkyvyys tarkoittaa myös tehokkaampaa verkkosivustoa.

Kiteytettynä laadukas hakukoneoptimointi varmistaa sen, että yrityksesi tuotteet ja palvelut näkyvät Googlen hakutuloksissa mahdollisimman korkealla.

PAREMPI HAKUKONENÄKYVYYS ON VERKKOSIVUPROJEKTIN PERUSTA

Jos kohderyhmäsi ei löydä verkkosivuillesi, on niiden hyöty sinulle marginaalinen. Tämän vuoksi jokaisen verkkosivuprojektin lähtökohta on hyvä hakukonenäkyvyys. Sivusto on sitä hyödyllisempi, mitä useampi kohderyhmästäsi sinne löytää tiensä. Parhaiten näkyvillä verkkosivuilla on huomioitu oikeiden avainsanojen lisäksi koko sivuston rakenne sivuston linkkejä myöten huolellisesti. Lisäksi hakukoneet huomioivat paljon muutakin kuin pelkkää tekniikkaa, jonka vuoksi myös visuaalisuuden sekä käyttökokemuksen tulisi olla hyvällä tasolla.

Näin hyödyt hakukoneoptimoinnista:

  • Verkkosisältösi vastaavat siihen, mitä ihmiset hakukoneista etsivät
  • Saat enemmän liikennettä verkkosivuillesi
  • Ihmiset löytävät yrityksesi sekä ennen kaikkea tuotteesi ja palvelusi
  • Saat enemmän ostavia asiakkaita

Tarjoamani hakukoneoptimointi on ainoastaan toimivia ratkaisuja, ei taikatemppuja. Hyvin toteutettu hakukoneoptimointi ei ole rakettitiedettä. Se toki vaatii osaamista ja internetin ymmärtämistä, mutta loppukädessä se on paketoitavissa helposti ymmärrettäväksi konseptiksi. Jokaisen projektini lähtökohta on, että sinä asiakkaana ymmärrät, mitä olemme tekemässä.

Tekemäni työ perustuu faktoihin, eli siihen mikä oikeasti verkossa toimii. Jokaisen projektin tavoite on asiakkaan eli sinun liiketoiminnan eteenpäin vieminen. Projektin toteutus koostuu näistä kolmesta osasta:

  •  verkkosivujen tekninen toteutus
  •  laadukkaan sisällön rakentaminen
  •  sivuston yhdenmukaistaminen brändisi kanssa
Laadukas sisältö on aina avainasemassa. Sisällön tulisi olla hakukoneiden kannalta oikein laadittua, kävijöille mielenkiintoista ja toimintaan rohkaisevaa. Lisäksi sivuston tulee näyttää yrityksesi näköiseltä ja viestiä luottamusta asiakkaillesi.

 

SEO hakukoneoptimointi hinta 

Hakukoneoptimoinnin hinta on aina projektikohtainen. Ota yhteyttä alta ja kerro enemmän tarpeestasi. Yhteydenotolla et vielä sitoudu mihinkään.

HALUATKO LISÄÄ OSTAVIA ASIAKKAITA VERKKOSIVUILLESI?

Autan sinua tehostamaan uusasiakashankintaa tutkitusti toimivien keinojen kautta. Ota yhteyttä alta ja pyydä tarjous. Kysyminen ei maksa mitään ja ässä kohtaa et vielä sitoudu mihinkään.

Näkyvyys

Kohderyhmän tavoittaminen

konversio optimointi

MILLOIN HAKUKONEOPTIMOINTI ON ONNISTUNUT?

1. Oikeanlaiset kävijät löytävät sinut verkosta. Koska suurin osa sivustosi kävijöistä tulee Googlen kautta, sivustosi hakukoneoptimointi on tärkeää tehdä laadukkaasti ja oikea kohderyhmä huomioiden. Sivuston kävijämäärän kasvattamiseksi mm. sisältömarkkinointi  hakukoneoptimointi huomioiden on tehokasta.

2. Sisältösi puhuu sekä ihmisille, että Googlelle. Hakukoneoptimointia tehdessä kohderyhmä sekä heidän tarpeensa eivät saa unohtua. Tekstin tulee olla aina ihmislähtöistä, puhuttelevaa ja helposti luettavaa. Tämän lisäksi on myös huomioitava Google, jonka vuoksi on tehtävä avainsanatutkimus ja osattava hyödyntää sivuston rakenteen tarjoamia mahdollisuuksia. Kun nämä yhdessä on huomioitu, syntyy hakukoneoptimoitu verkkosivu, joka myös konvertoi!

3. Kävijät sitoutetaan ja he löytävät helposti takaisin sivustollesi. Tämän saavuttamiseksi jatkuva hakukoneoptimointi sekä hakukoneoptimoitu sisältömarkkinointi ovat tärkeä osa hakukonenäkyvyyden optimointia. Jokaisen yrityksen tavoite tulisi olla, että asiakkaat löytävät sivustosi uudelleen ja uudelleen mahdollisimman helposti. Lisäksi haluat tarjota heille hyödyllistä informaatiota kanavissa, joista he sitä etsivät.

Kun nämä tekijät on humioitu, sivustostasi syntyy liideä generoiva magneetti. Suomeksi, saat verkkosisällöllesi huomattavasti paremman tuoton.

Joko olet valmis parempiin tuloksiin? Ota yhteyttä alta ja kerron, miten voin auttaa sinua!

Mitä teet kauniilla kivijalkamyymälällä ilman myyjiä? Tai mitä teet myyjillä, jos myymälässäsi ei ole ainuttakaan asiakasta? Moni verkkosivu on suunniteltu kauniiksi, mutta niiltä puuttuvat "huippumyyjät" sekä asiakasvirta, koska asiakkaan ostopolkua ei ole huomioitu tarpeeksi tarkkaan.

Me optimoimme verkkosivusi asiakkaidesi ostopolun ympärille. Lisäämme kaikki tarvittavat konversiopisteet ja houkuttelevat tekstit, eli "myyjät", myymään tuotteitasi. Lopuksi vielä sisustamme sivusi sellaisiksi, että asiakkaasi myös varmasti viihtyvät siellä.

-Miikka Linna, Sisältö Miikka Oy

Verkkosivut

Hakukoneoptimoidut verkkosivut

Jatkuva hakukoneoptimointi

hakukoneoptimoitu sisältömarkkinointi

MIKÄ ON YRITYKSELLESI SOPIVIN VAIHTOEHTO?

Yrityksesi tarve saattaa vaihdella tilanteesta riippuen tai voi olla, että et halua sitoutua heti niin suuriin muutoksiin. Tämän vuoksi tarjoankin pitkälle räätälöityjä palveluita, jotta löydämme juuri sinun yrityksellesi sopivan ratkaisun.  Yrityksesi niin halutessa toimin myös saumattomasti osana olemassa olevaa tiimiäsi. 

Vaikka olisit tyytyväinen jo olemassa oleviin sivuihisi, tulet todennäköisesti hyötymään palveluistani. Hakukonenäkyvyyden parantamiseksi voimme päivittää sisällön laadukkaammaksi sekä tehdä teknisiä toteutuksia, joiden avulla näkyvyytesi kasvaa.

Hakukoneoptimointi toimii parhaiten, kun siinä otetaan huomioon jokainen osa-alue verkkosivujen teknisetä toteutuksesta lähtien. Sinä tavoitteellisena yrityksenä haluat ostaa palvelua henkilöltä, joka ymmärtää kokonaisuuden ja jonka työnjälki perustuu faktoihin.

JÄTÄ TARJOUSPYYNTÖ ALLA OLEVAN LOMAKKEEN KAUTTA

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon!

Jokainen loppuun saatetusta projekteista on tuonut Sisältö Miikkalle tyytyväisiä asiakkaita. Heitä ovat mm. Media Investing Oü, Joosua Visuri, Greenstreet Oy, Helsinki Copywriting Academy Oy ja Biohacking Center Finland Oy.

Ota yhteyttä alla olevan lommakkeen kautta. Vastaan sinulle 24 tunnin kuluessa!

Tyytyväiset asiakkaat pysti

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, PALAAN TARJOUKSEN MERKEISSÄ 24 TUNNIN KULUESSA.

Oletko valmis päivittämään näkyvyytesi uuteen uskoon?

Scroll to Top