HAKUKONEOPTIMOINTI

TUOMME TODISTETUSTI JOPA 700% ENEMMÄN KÄVIJÖITÄ SIVUSTOLLESI!

Olemme uudistaneet Sisältö Miikkan kanssa koko verkkosivustomme, jonka yhteydessä sivuston tekniikka päivitettiin nopeammaksi. Lisäksi olemme tehneet nyt jo noin vuoden hakukoneoptimointia sivustollemme yhdessä.

Nettisivujen kävijämäärä on saatu nousemaan 5000 kuukausittaisesta kävijästä 35 000 kävijään. Tästä on ollut valtava hyöty erityisesti uusia paikkakuntia avatessa.

Henri Haho

Markkinointipäälikkö @ Koti Puhtaaksi Oy

KASVATIMME NETTISIVUJEN KÄVIJÄMÄÄRÄÄ YLI 30 000 KÄVIJÄLLÄ KUUKAUDESSA!

Miltä kuulostasi vastaavat tulokset
yrityksesi sivustolla?​

Jätä yhteystiedot, niin jutellaan miten voisimme auttaa.​

OLEMME SINULLE SOPIVA HAKUKONEOPTIMOINTI OSAAJA, JOS...

HALUAT OIKEITA TULOKSIA

Teemme hakukoneoptimointia pitkäjänteisesti ja tuloshakuisesti, ilman ns. "mustahattu" toimenpiteitä, jotka ovat alttiita Googlen algoritmimuutoksille. Meidän käsissä Google-näkyvyytesi on kuukausi toisensa jälkeen parempi.

ETSIT PITKÄAIKAISTA KUMPPANIA

Hakukoneoptimointi vaatii pitkäjänteistä tekemistä niin optimaalisen sisällön tuottamisen kuin sivuston tekniikan ja käyttäjäystävällisyyden parantamisen parissa. Jos etsit sitoutunutta tekijää, haluamme sinut asiakkaaksi.

HALUAT PYSYÄ AJANTASALLA

Mielestämme hyvän yhteistyön lähtökohtana on, että asiakas tietää mitä tapahtuu. Vaikka et olisi kiinnostunut kuulemaan jargonia, raportoimme sinulle kuukausittain tehdyistä toimenpiteistä selkokielellä.

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Miten hyvät hakukonesijoitukset vaikuttavat liiketoimintaasi?

Hakukoneoptimointi palvelut helsinki

Oletko itse koskaan käynyt Googlen ensimmäistä sivua pidemmällä etsiessäsi jotain?
Rehellisyyden nimissä, tuskinpa kovin usein. Ainoastaan 5% hakuja tehneistä ihmisistä vierailee Googlen toisella sivulla. Kuten arvata saattaa, näistä vielä harvempi klikkaa kolmannelle sivulle.

Hakutuloksissa sijalla #1 oleva yritys saa monin verroin enemmän klikkauksia kuin esimerkiksi sijalla #5 oleva yritys. Noin 70% ihmisistä ohittaa mainokset ja näistä suurin osa klikkaa hakutulosten sijalla 1-3 olevia sivustoja.

Yllä olevasta kuvasta näet käytännössä suoraan, miten sivustosi sijoitus Googlen hakutuloksissa vaikuttaa siihen, kuinka paljon saat relevantteja vierailijoita sivustollesi.

Emme Sisältö Miikkalla väitä, että hakukoneissa näkyminen on ainoa avain yrityksesi menestymiseen. Mutta pelkästään Suomessa tehdään yli 30 miljoonaa Google-hakua päivittäin, joten siihen kannattaa panostaa!

Usein kysyttyä Hakukoneoptimoinnista

Hakukoneoptimointi on tavoitteellista toimintaa, jolla pyritään nostamaan tietty nettisivusto mahdollisimman korkealle Googlen hakutuloksissa tietyillä avainsanoilla. Hakukoneoptimointi käsittää sekä sivuston teknisen optimoinnin (esimerkiksi latausnopeus) ja sivuston sisällön optimoinnin. Nykyisin Google mittaa myös tarkasti sivuston käyttäjäystävällisyyttä, johon vaikuttaa muun muassa. sivuston mobiiliystävällisyys.

Hakukoneoptimoinnista käytetään usein lyhennettä SEO, joka tulee englanninkielisistä sanoista Search Engine Optimization.

Hakukoneoptimointi voidaan toteuttaa kertaluontoisena tai jatkuvana palveluna. Usein kertaluontoisessa palvelussa sivuston ”perusasiat” ja hakukonenäkyvyyden perusedellytykset laitetaan kuntoon. Tämä takaa valmiuden paremmille sijoituksille Googlessa.

Tehokas hakukoneoptimointi vaatii kuitenkin jatkuvaa työtä, joka näkyy erityisesti kilpailluilla aloilla. Jos jätät sivuston optimoinnin kertaan, kilpailijasi menevät sivustosi ohitse Googlessa jo todennäköisesti ensi kuussa.

Hakukoneoptimoinnin suurin heikkous verrattuna maksulliseen mainontaan on se, että tulokset tulevat usein näkyviin vasta pitkän ja systemaattisen tekemisen tuloksena.

Millä keinoin tuloksia saataisiin hieman nopeutettua?

Esimerkki 1. Rikastetuilla hakutuloksilla (rich snippet)
Esimerkki 2. Ennakoiva sisällön suunnittelu ja tuottaminen.

Eri sivustot ovat hyvin eri vaiheessa hakukonenäkyvyyden suhteen. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hyvien tulosten saavuttamiseksi vaadittava työmäärä vaihtelee huimasti. Toisille pitää tehdä iso liuta teknisiä muutoksia alkuun, joihin voi mennä jopa kymmeniä tunteja. Toisten kanssa taas päästään suoraan suunnittelemaan ja toteuttamaan parempaan näkyvyyteen tähtäävää hakukonestrategiaa.

Myös hinnoittelussa on eroa, kun toiset toimijat myyvät SEO ja SEM:iä kiinteinä paketteina ja osa jatkuvana tekemisenä. Olemme kirjoittaneet hinnoittelusta laajemman artikkelin, johon pääset käsiksi klikkaamalla tästä.

Tarjoamme tavanomaisen hinnoittelumallin lisäksi myös hakukoneoptimointia tulostakuulla, jolloin maksat laskun loppuerän tavoitteiden täytyttyä.

Kerro meille tarpeestasi!

palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!