Services

Welcome to the World of Better Content!

Website Design and Develepoment

Haluatko verkkosivuillesi paremman tuoton?

Rakennan yrityksellesi verkkosivut, jotka myyvät palveluitasi ympäri vuorokauden. Lisäksi ne parantavat yrityksesi mielikuvaa asiakkaidesi silmissä ja rohkaisevat heitä kohti toteutunutta kauppaa.

Toimivien verkkosivujen merkitystä ei voi korostaa liikaa. Ne ovat yrityksesi käyntikortti ja “CV” Googlelle sekä muille hakukoneille.

Yrityksen verkkosivut tulisi rakentaa oikein sekä vierailijan että hakukoneiden näkökulmasta. Toteutan sinulle myyvät, helposti luettavat ja responsiiviset verkkosivut, jotka toimivat myös mobiililaitteilla. Näin ollen sivut sekä sisältö puhuttelevat asiakkaitasi ja kannustavat heitä toteuttamaan halutun toiminnon sivustollasi.

Tutustu alla olevasta linkistä lisää!

SISÄLTÖMARKKINOINTI

Haluatko lopettaa arvailun miten sisältömarkkinointi tulisi toteuttaa?

Nostan verkkosivustosi myynnin sekä sitoutuneiden asiakkaidesi määrää tutkitusti toimivien keinojen avulla. Sisältömarkkinointi on yksi parhaita tapoja saada sitoutuneita seuraajia toiminnallesi. Oikein toteutettuna ja kohdennettuna sekä hakukoneoptimointi huomioituna sillä on myös valtava vaikutus myyntiisi.

Aktiivisena ja läsnäolevana yrityksenä pääset asiakkaidesi sydämiin oli kyse sitten sähköpostimarkkinoinnista tai sosiaalisen median kanavista.

Toteutan sinulle ja yrityksellesi blogin, uutiskirjeet, sekä some-markkinoinnin alusta loppuun ja vieläpä oikein kohdennettuna. Seurauksena ostavien asiakkaiden määrä kasvaa ja bisneksesi voi paremmin.

Tutustu lisää alla olevasta linkistä!

Google Ads

Lisää kauppaa maksetulla mainonnalla?

Google on ylivoimaisesti suosituin hakukone lähes koko maailmassa. Jo pelkästään Suomessa tehdään karkeasti 30 miljoonaa Google-hakua päivittäin. Etsit varmasti itsekin lähes päivittäin tuotteita tai palveluita ”Googlettamalla”. Karusti sanottuna, mikäli et näy Googlen hakutuloksissa, yritystäsi ei ole olemassa.

Mikäli maksullinen mainonta tehdään oikein, Google Ads  –mainonnan, aikaisemmin Google AdWords, avulla pääset Googlen hakutulosten kärkeen nopeasti. Osaamattomissa käsissä kampanjasi ei toisaalta ole muuta kuin rahasyöppö, joka ei tuota toivottuja tuloksia.

Google mainonta vaatii kuitenkin aikaa, johon harvalla yrityksellä riittää resursseja. Oli yritykselläsi osaamista tai ei, autan sinua rakentamaan mainoskampanjat, jotka tuottavat lisää kauppaa yrityksellesi. Lue alta lisää!

SEO (Search Engine Optimization)

Tavoitteletko enemmän liikennettä, liidejä tai enemmän kauppaa?

Hyvin tehdyn hakukoneoptimoinnin avulla yrityksesi löytyy Googlesta kilpailijoitasi paremmin. Tämä tietää lisää liikennettä sivuillesi ja enemmän kauppaa verkkosivujesi kautta.

Hakukonenäkyvyys on jokaiselle myyntiä tavoittelevalle yritykselle tärkeää. Se tehostaa kaikkia yrityksesi tekemiä markkinoinnin toimenpiteitä ja näin ollen kasvattaa myyntiäsi. Oikein tehtynä myös erinomaista ilmaista näkyvyyttä. Se ei kuitenkaan ole pelkästään oikeita avainsanoja, vaan koko sivuston rakenne vaikuttaa siihen.

Google mainonta ja hakukoneoptimointi vaativat aikaa, johon harvalla yrityksellä riittää resursseja. Totetutan sinulle SEO hakukoneoptimoinnin alusta loppuun oikein kohdennettuna. Lopputuloksena saat enemmän liikennettä ja sitä kautta myös kauppaa verkosta.

KYSY TARJOUS PALVELUISTANI

Ota ensimmäinen askel kohti puhuttelevampaa verkkopresenssiä!

Kysyminen ei maksa mitään. Kerro minulle, missä on juuri sinun yrityksesi haasteet. Autan sinua mielelläni. Tässä kohtaa et vielä sitoudu mihinkään.

Asiakkaiden kokemuksia

Liity mukaan tyytyväisten Sisältö Miikkan asiakkaiden joukkoon!

ilmaisetvedot
johannes

Miikka on todella taipuvainen ja luova tyyppi: Ekirjat, sähköpostimarkkinointi, sosiaalisen median ideointi ja verkkosivujen kehittäminen sekä rakentaminen. Mikään näistä ei ole tuottanut haasteita ja jälki on erinomaista! Samalla oppii myös itse paljon.

– Johannes Laine, CEO Greenstreet Oy

MIKSI TARJOAMIINI PALVELUIHIN KANNATTAA PANOSTAA?

Nykyisin liiketoiminnan ollessa isolta osin verkossa on sen mukana tulevat mahdollisuudet valtavat. Verkkosivusi sekä verkossa oleva sisältösi on käytännössä myyjäsi 24/7.

VERKKOSISÄLTÖ MYY 24/7

LISÄÄ ASIAKKAITA

LIITOIMINTASI KASVAA

YRITYKSEN VERKKOSIVUT?

Verkkosivut ovat koko ajan entistä merkityksellisemmät yritykselle sekä brändille. Ne ovat käytännössä yrityksesi käynttikortti ja kaiken digitaalisen sisällön koti. Kotisivut ovat myös paikka, jonne asiakkaat halutaan ohjata muista kanavista, joissa olet läsnä.

Laadukkaasti rakennetuilla verkkosivuilla vieraillessa asiakkaasi saavat mielikuvan kuvan yrityksestäsi, joka rohkaisee heitä ostopäätöksen tekemiseen. Tällaiset sivut myös taipuvat kaikilla mahdollisilla tavoilla yrityksesi liiketoiminnan kasvattamiseen.

Laadukkaat verkkosivut myös integroituvat saumattomasti kaikkiin tarpeellisiin järjestelmiin, joita yritykselläsi on käytössä. 

Lue lisää yrityksen verkkosivuista

HAKUKONEOPTIMOINTI?

SEO (search engine optimization) eli hakukoneopitmointi on käytännössä työtä, jonka tuloksena yrityksen verkkosivut saadaan näkymään paremmin Googlen haussa (tai muiden hakukoneiden haussa). Suomessa verkkosivua hakukoneille optimoitaessa usein keskitytään nimenomaan Googleen.

SEO :n eli hakukoneoptimoinnin tuloksena sijoituksesi Googlen haussa paranevat, joka tarkoittaa sivustosi liikenteen kasvamista. Kun verkkosivusi ovat konversio optimoidut, tietää Googlen näkyvyyden parantaminen myös lisää euroja yrityksellesi.

Hakukoneoptimointi on muutakin kuin pelkästään oikeiden avainsanojen tunnistamista ja piilottamista tekstiin. Parhaimmillaan hakukoneoptimointia tehtäessä otetaan huomioon koko sivuston rakenne, sen kuvat sekä linkit. Näin usein päästään Google näkyvyyden kannalta parhaaseen lopputulokseen.

Lue lisää SEO hakukoneoptimoinnista

SISÄLTÖMARKKINOINTI?

Sisältömarkkinointi on erittäin tehokas tapa kehittää liiketoimintaasi ja näin olen myös kasvattaa bisnestäsi. Se voi tarkoittaa monia eri asioita, joiden kaikkien tavoite on kuitenkin sama: saada lisää sitoutuneita asiakkaita yrityksellesi. 

Sisältämarkkinointi on muun muassa seuraavia asioita:

  • blogikirjoituksia (hakukoneoptimointi huomioituna)
  • sosiaalisen median päivityksiä
  • SEO :n eli hakukonenäkyvyyden parantamista
  • asiakkaiden palvelemista
Tapoja toteuttaa sisältömarkkinointiin on monia, joista jokaisen yrityksen kannattaa tunnistaa toiminnalleen parhaat. Autan asiakkaitani mm. tässä.

Lue lisää sisältömarkkinoinnista

Ole yhteyttä, autan sinua mielelläni

Oletko valmis nostamaan päätäsi kilpailijoiden joukosta?