Kiitos mielenkiinnosta pienyrittäjän nettisivupakettia kohtaan!

Saat hetken kuluttua lisätietoja sähköpostitse.

Hei yrittäjä! Pienyrittäjän nettisivupaketti on juuri sinua varten, jos...

Sinulla ei ole resursseja tehdä kotisivuja itse​

Nettisivujen tekeminen nykyaikana ei ole rakettitiedettä, mutta osaavan ammattilaisen käsissä se sujuu huomattavasti helpommin. Purkkaratkaisujen sijaan teemme sivuistasi persoonalliset. Samalla osaamme tarjota näkemystä, joka perustuu useiden vuosien kokemukseen.

Sinulla on jo nettisivut, mutta jokin on vinksallaan

Näyttävätkö nykyiset kotisivusi vanhanaikaisilta tai persoonattomilta? Eikö sivut toimi kunnolla mobiilissa tai kokevatko asiakkaat ne vaikeasti käytettäviksi? Me teemme sivuja, jotka sekä näyttävät, että tuntuvat hyvältä, jotta asiakkaiden on helppo löytää juuri sitä, mitä he etsivätkin.

Haluat saada vahvan pohjan verkkonäkyvyydellesi

Mitä teet nettisivuilla, jos kukaan ei löydä niitä verkosta? Nettisivuja suunnitellessa tulee ottaa huomioon muutakin kuin niiden ulkoasu ja toimivuus. Me rakennamme sivut asiakkaitasi varten, varmistaen, että sivusi löytyy verkosta niille, jotka tuotteitasi tai palveluitasi haluavat.

Copywriting Academy hinta

Asiakastarina: Copywriting Academy

Copywriting Academyn perustaja Juho Tunkelo otti yhteyttä nähtyään Sisältö Miikkan verkkosivut. Hän halusi uudelle yritykselleen yhtä edustavat verkkosivut, jotka toimisivat myös alustana suhteellisen aktiiviselle sisällön tuottamiselle sekä asiakashankintaan. 

Lopputuloksesta haluttiin edustava, tyylikäs, hakukoneille optimoitu sekä tehokas sivusto. Se myös syntyi: Tyylikäs käyttäjäystävällinen sekä huomattavasti nopeampi sivusto. Projekti valmistui noin 4 viikossa.

“Loistavaa jälkeä. Arvostan Miikkassa todella paljon tavoitettavuutta ja rehellistä tapaa tehdä bisnestä.”

– Juho Tunkelo, Copywriting Academy Helsinki

Mitä pienyrittäjän nettisivupaketti sisältää?

Kokosimme alla olevan kokonaisuuden, koska huomasimme sille olevan aitoa tarvetta pienyrittäjien keskuudessa. Pienyrittäjän nettisivupaketti sisältää mm.

laatutakuu pokaali

Yrityksesi näköisen ulkoasun

Uskomme, että yrityksen kotisivujen tulee olla yrityksen itsensä näköiset. Suunnittelemme verkkosivuston visuaalisen ilmeen yrityksesi ulkoasuun sopivaksi, joita sinulta saadut kuvat ja tekstit täydentävät. Uudet sivusi ovat selkeät ja brändisi kanssa yhtenevät.

laatutakuu pokaali

5-6 kappaletta sisältösivuja

Pakettiin kuuluu 5-6kpl sisältösivuja. Uusi verkkosivusi sisältää kaikki yritystoiminnalle tärkeimmät sisältösivut, kuten etusivun, yrityssivun, yhteystietosivun ja palvelusivut. Pystyt itse helposti päivittämään sivuille ajankohtaiset tiedot jatkossakin.

laatutakuu pokaali

Tietosuojaselosteen

Euroopan Unionin GDPR-tietosuojasäädösten mukainen tietosuojaseloste antaa käyttäjälle varmuuden siitä, että kerätyt tiedot käsitellään oikein ja turvallisesti, eikä niitä käytetä vääriin tarkoituksiin tai esim. luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumusta.

laatutakuu pokaali

Ajantasaisen tietoturvan

Tekemämme verkkosivut ovat aina suojattu, jonka merkiksi löydät pienen lukon verkkosivun osoitteen edestä. Tämä toimii asiakkaiden suuntaan myös merkkinä sivustosi luotettavuudesta.

laatutakuu pokaali

Pohjatyön hakukoneoptimoinnille

Hyvin suunniteltu sivusto näkyy paremmin Googlessa, ja tuo sen myötä myös enemmän potentiaalisia asiakkaita. Suunnittelemme sivuston rakenteen hakukoneoptimointi edellä ja etenkin niin, että Google rakastaa sitä! Kun pohjatyö on kunnossa, sinun on helppo lähteä nostamaan Google-sijoitustasi hakukoneoptimoinnin toimenpiteillä.

laatutakuu pokaali

Optimoinnin mobiililaitteille

Verkkosivut optimoidaan toimimaan mobiililaitteella yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin tietokoneella, koska yhä useammin nettiä selataan puhelimella. Takaamme mobiilikäyttäjälle mieluisan käyttökokemuksen.

Pelkäät teknologiaa ja sen tuomia mahdollisuuksia

Et halua kohdata kasvun haasteita, koska ne pelottavat sinua. Tunnet olosi mukavaksi nykyisessä tilanteessasi ja olet siihen tyytyväinen.

Haluat tehdä myynnistä mahdollisimman hankalaa

Tykkäät tehdä kaiken myyntityön itse, ja vieläpä mahdollisimman manuaalisesti. Et tarvitse uusia ratkaisuja helpottamaan myyntiäsi.

Työtä riittää vaikka muille jakaa

Et halua yrityksellesi lisänäkyvyyttä, koska toimintakapasiteettisi on täynnä.

Mikä ihmeen Sisältö Miikka?

Mikäli nettisivunne ei toimi halutulla tavalla tai tarvitset jeesiä ammattiotteella, olet tullut oikeaan paikkaan.

Olemme erikoistuneet juuri edellä mainittujen ongelmien taklaamiseen.

Ratkomme asiakkaiden verkkoliiketoiminnan solmukohtia muun muassa hakukoneoptimoinnin, hakusanamainonnan sekä erilaisten kampanjoiden suunnittelun ja toteutuksen keinoin. Pystymme ottamaan kokonaisvaltaisen kopin uusien verkkosivujen kehityksestä aina myyntiautomaatioiden rakentamiseen asti.

Tutustu pienyrittäjien nettisivupakettiin!

Syötä tietosi alle, niin lähetämme sinulle infopaketin pienyrittäjien nettisivuista!

    Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

    Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!