PIENYRITTÄJÄN KOTISIVUT

SUUNNITELTU ERITYISESTI YRITYKSILLE, JOTKA OVAT KASVUN ALKUTAIPALEELLA Mutta tosissaan.

YLI 1000% KASVUa KÄVIJÄMÄÄRÄSSÄ!

Katso Tilitoimisto Älyn asiakaskokemus

PIENYRITTÄJÄN KOTISIVUT - ON PAKETTI JUURI SINUA VARTEN, JOS...

SINULLA EI OLE RESURSSEJA TEHDÄ UPEITA KOTISIVUJA ITSE

Osaavan ammattilaisen käsissä pienyrittäjän kotisivut valmistuu nopeammin ja helpommin. Purkkaratkaisujen sijaan teemme sivuistasi persoonalliset. Samalla tarjoamme näkemystä, joka perustuu useiden vuosien kokemukseen.

SINULLA ON JO KOTISIVUT, MUTTA JOKIN ON VINKSALLAAN

Näyttävätkö nykyiset kotisivut vanhanaikaisilta tai persoonattomilta? Eikö sivut toimi kunnolla mobiilissa tai kokevatko asiakkaat ne vaikeasti käytettäviksi? Me teemme sivuja, jotka sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä, ja toimivat kaikilla laitteilla.

HALUAT SAADA VAHVAN POHJAN VERKKONÄKYVYYDELLESI

Mitä teet nettisivuilla, jos kukaan ei löydä niitä verkosta? Nettisivuja suunnitellessa tulee ottaa huomioon muutakin kuin niiden ulkoasu ja toimivuus. Me rakennamme sivut asiakkaitasi varten, varmistaen, että sivusi löytyvät verkosta.

Laske kotisivujen hinta

Selvitä nettisivujen hinta nopeasti ja täysin maksutta. Aloita valitsemalla verkkosivujen tyyppi.
Pienyrittäjän nettisivut hinta

Olen ollut Sisältö Miikkan asiakkaana alkuvuodesta 2020 asti. Aloitimme yhteistyön Sisältö Miikkan ja Tilitoimisto Älyn kanssa Google-näkyvyyden parantamiseksi. Yhteistyön myötä Tilitoimisto Äly on nousi tärkeiden ja kilpailtujen hakusanojen ensimmäisille sivuille ja yhteydenottoja alkoi tulla huomattavasti enemmän. Yhteistyö alussa sivuillamme oli noin 100 kuukausittaista kävijää ja nyt määrä on kasvanut vuoden aikana yli 1000 kävijään. Toimivan yhteistyön myötä aloimme miettimään myös Tilitoimisto Älyn sivujen päivittämistä nykyaikaan.  

Joulukuussa 2021 julkaistiin Tilitoimisto Älyn uudet kotisivut enkä voisi olla tyytyväisempi niihin! Sivut ovat selkeät, niiden kautta on helppo ottaa yhteyttä ja mikä tärkeintä ne löytyvät Googlesta helposti. Erityisesti sivuille asennettu Sisältö Miikkan ehdottama lisäpalvelu, hintalaskuri, on toiminut erittäin hyvin uusien asiakkaiden hankkimisessa.

Aloitimme vuonna 2022 myös sivuston laajemman hakukoneoptimointiprojektin, jonka tavoitteena oli tuplata liikenne 1000 kävijästä 2000 kävijään. Onnistuneen optimoinnin jälkeen kävijämäärä nousi 6 kk:ssa 3500 kävijään. Eli liikenne kasvoi yli 300 %.

Pienen yrityksen yrittäjänä arvostan erityisesti henkilökohtaista palvelua ja hyvää tavoitettavuutta, jota Miikka tarjoaa. Suosittelen Sisältö Miikkaa erityisesti pienille yrityksille, mutta uskon että myös suuremmat yritykset saavat loistavaa palvelua. Suosittelen tutustumaan!

KALLE ANTILA

Toimitusjohtaja @ Tilitoimisto Äly Oy

YLI 1000% KASVUa KÄVIJÄMÄÄRÄSSÄ!

Pienyrittäjän nettisivut referenssi - Tilitoimisto Äly

Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon.

Mitä pienyrittäjän kotisivut - paketti sisältää?

Paketoimme Pienyrittäjän kotisivut - paketin, sillä huomasimme sille olevan aitoa tarvetta pienyrittäjien keskuudessa.

Uskomme, että yrityksen kotisivujen tulee olla yrityksen itsensä näköiset. Suunnittelemme verkkosivuston visuaalisen ilmeen yrityksesi ulkoasuun sopivaksi, joita sinulta saadut kuvat ja tekstit täydentävät. Uudet sivusi ovat selkeät ja brändisi kanssa yhtenevät.

Pakettiin kuuluu 5-10 kpl sisältösivuja. Uusi verkkosivusi sisältää kaikki yritystoiminnalle tärkeimmät sisältösivut, kuten etusivun, yrityssivun, yhteystietosivun ja palvelusivut. Pystyt itse helposti päivittämään sivuille ajankohtaiset tiedot jatkossakin.

Tarpeen vaatiessa voimme sisällyttää palveluun enemmän sivuja.

Euroopan Unionin GDPR-tietosuojasäädösten mukainen tietosuojaseloste antaa käyttäjälle varmuuden siitä, että kerätyt tiedot käsitellään oikein ja turvallisesti, eikä niitä käytetä vääriin tarkoituksiin tai esim. luovuteta kolmansille osapuolille ilman suostumusta.

Tekemämme verkkosivut ovat aina suojattu, jonka merkiksi löydät pienen lukon verkkosivun osoitteen edestä. Tämä toimii asiakkaiden suuntaan myös merkkinä sivustosi luotettavuudesta.

Hyvin suunniteltu sivusto näkyy paremmin Googlessa, ja tuo sen myötä myös enemmän potentiaalisia asiakkaita. Suunnittelemme sivuston rakenteen hakukoneoptimointi edellä ja etenkin niin, että Google rakastaa sitä! Kun pohjatyö on kunnossa, sinun on helppo lähteä nostamaan Google-sijoitustasi hakukoneoptimoinnin toimenpiteillä.

Verkkosivut optimoidaan toimimaan mobiililaitteella yhtä nopeasti ja vaivattomasti kuin tietokoneella, koska yhä useammin nettiä selataan puhelimella. Takaamme mobiilikäyttäjälle mieluisan käyttökokemuksen.

Pienyrittäjän nettisivupaketin hinta on alkaen 1.490 €.

Hintaan vaikuttaa sivuston laajuus, tarvitseeko asiakas logoa ja kuinka paljon erilaisia integraatioita, kuten verkkokauppa, tarvitsee tehdä. Pienyrittäjän nettisivut ovat aina rakennettu ilman laadullisia kompromisseja tekniikassa tai ulkoasussa.

Miksi ostaa kotisivut
Sisältö Miikkalta?

Mikäli nettisivunne ei toimi halutulla tavalla tai tarvitset tuloksekasta apua ammattiotteella, olet tullut oikeaan paikkaan.

Mikäli nettisivunne ei toimi halutulla tavalla tai tarvitset tuloksekasta apua ammattiotteella, olet tullut oikeaan paikkaan.

Teemme paljon muutakin kuin pelkästään koodaamme kotisivut. Kokonaisvaltaisen palvelumme ansiosta sinun ei tarvitse poiketa heti seuraavalla digimarkkinointi toimistolla, kun olet asioinut meidän kanssa.

Hakukoneoptimoinnin huomioiminen on meidän kautta osana jokaista Pienyrittäjän kotisivut – pakettia. Muuten ratkomme asiakkaidemme solmukohtia muun muassa, hakusanamainonnan sekä erilaisten myynnin kasvuun tähtäävien liidien keruu -kampanjoiden keinoin.

Ota yhteyttä

Ystävällisin terveisin, 

Miikka ja koko tiimi

Kerro meille tarpeestasi!

palaamme sinulle mahdollisimman pian.

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!