SISÄLTÖ MIIKKAN BLOGI

Vinkit markkinointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen!

Mitä myydä verkkokaupassa ja mistä tuotteet verkkokauppaan?

Mitä myydä verkkokaupassa?

Moni verkkokaupan perustamista miettivä pohtii ensimmäiseksi mitä myydä verkkokaupassa? Jos ei ole aikaisempaa kokemusta tai ei omista kivijalkakauppaa, niin on vaikea tietää mitä kannattaa myydä ja mistä tuotteita voi hankkia? Vaihtoehtoja on useita. Tuotteita voi hankkia kotimaasta tai ulkomailta tai ne voivat olla käsityötä tai tehdasvalmisteisia. Tuotteet voi teettää ulkoistettuna omien mallien pohjalta, tai voit aloittaa uuden merkin maahantuonnin. Voit myös myydä yleisölle ennestään tuttuja brändejä. Kun vaihtoehtoja on niin paljon, niin millä perusteella omaan verkkokauppaan tulevat tuotteet kannattaa valita eli mitä ja mistä tuotteet verkkokauppaan?

Mitä myydä verkkokaupassa?

Hyvä lähtökohta on miettiä, voisitko tuoda markkinoille jotain mitä ei ole vielä hyvin saatavilla. Älä kuitenkaan ala suoraan sen pohjalta hankkimaan tuotteita, vaan selvitä ensin tarkkaan:

  • kaupan tuleva kohderyhmä
  • tutustu markkinoiden yleistilanteeseen
  • tee kilpailuanalyysi
  • valjasta oma asiantuntijuutesi kaupan hyväksi

Mitä myydä verkkokaupassa mikä tuote myy?
Mikä tuote myy?

Kuitenkin kaikkein tärkeintä on ymmärtää että valituille tuotteille tulee olla selkeä kohderyhmä, joka haluaa niitä ostaa.

Kohderyhmä määrittelee sen mitä verkkokaupassa kannattaa myydä

Kohderyhmän valinta on tärkeä osa verkkokaupan perustamista, sillä kohderyhmä lopulta määrää mitä kannattaa myydä. On ymmärrettävä mitä tuotteita ostetaan ja mitä he haluavat juuri nyt. Yritä päästä asiakkaasi pääsi sisään ja selvittää asiakkaasi tarpeet, toiveet ja kiinnostuksen kohteet. Tämän asiakasymmärryksen kautta osaat valita verkkokauppaan juuri niitä tuotteita joita he hakevat.

Usein verkkokaupat keskittyvät palvelemaan kapeampaa niche-kohderyhmää, jotta vältytään kilpailemasta isoja verkkokauppoja vastaan. Tämän tyyliset niche verkkokaupat saattavat olla hyvinkin kannattavia, varsinkin silloin kun alan harrastajat ovat intohimoisia ja valmiina kuluttamaan harrastukseensa paljonkin rahaa. Mieti omaa tilannettasi. Mihin itse olet ehkä käyttänyt rahaa tai onko kaveripiirissäsi intohimoisia harrastajia.

Tutustu olemassaolevaan markkinatilanteeseen nähdäksesi mitä tuotteita ostetaan verkosta

Verkkokaupan markkinatilanteella tarkoitan tuotteita mitä ostetaan verkosta. Teknologian kehitys, yhteiskunnalliset tilanteet, pandemiat ja monet muut seikat vaikuttavat siihen mitä ihmiset tottuvat otamaan juurikin verkosta. Esimerkiksi verkkokaupan alkuaikoina 1990-luvulla Amazon.com myi pelkästään kirjoja. Nykyään se testaa ja lanseeraa koko ajan uusia tuoteryhmiä verkosta ostettavaksi.

mitä suomalaiset ostavat eniten verkkokaupasta
Mitä tuotteita ostetaan verkosta?

Suomessa on viime aikoina ihmisten kynnys verkko-ostosten tekemiseen laskenut kaikissa ikäryhmissä, joten verkkokaupan suosio voidaan olettaa kasvavan useimmissa tuotekategorioissa.

Tutustutaan seuraavaksi PostNordin tekemään tutkimukseen, josta näkee missä tuotekategorioissa suomalaiset sanoo tehneensä eniten verkko-ostoksia:

  • Vaatteet ja kengät, 54 %
  • Kodin elektroniikka, 48 %
  • E-kirjat ja äänikirjat, 34 %
  • Kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet, 31 %
  • Urheilu- ja vapaa-ajantarvikkeet, 28 %
  • Päivittäistavarat, 26 %
  • Apteekkituotteet, 24 %
  • Elokuvat, 22 %

Näistä numeroista näkee suuntaviivaa siitä mitä tuotteita ihmiset keskimäärin ostavat netistä. Numeroista voi myös päätellä missä tuotekategoriassa on eniten kilpailua. Ostotottumusten muuttuessa tähän listaan tulee varmasti muutoksia. Joten älä pelkää tuoda uutta tuotekategoriaa, jonka suosiosta on selkeitä merkkejä näkyvissä somessa tai julkisessa keskustelussa.

Tutustu tuleviin trendeihin Google Trendsin kaltaisten työkalujen kanssa.

Tee tarkka kilpailu- ja kilpailjatutkimus

Ennen myytävien tuotteiden valintaa, on tärkeää ymmärtää tuotekategorian kilpailutilanne. Ihmisten ostotottumuksista voidaan hieman arvioida kategorian kilpailua. Edellä olleessa tutkimuksessa paljastui että 54% kuluttajista ovat tottuneet ostamaan verkosta vaatteita ja kenkiä. Tästä voidaan päätellä että tässä kategoriassa on aika paljon kilpailua ja mukana isoja verkkokauppoja.

Eli jos yli puolet kaikista verkkoshoppailijoista ostaa kenkiä ja vaatteita, niin tässä ryhmässä ainakin riittää asiakkaita. Kilpailu on varmasti kovaa, mutta toimialalle voi kuitenkin mahtua erikoistuneempia niche tuotekategorioita, joissa kysyntä ylittää tämän hetkisen tarjonnan.

Aloittavalle niche-verkkokaupalle voi hyvinkin löytyä oma markkina, joka on liian pieni isolle toimijalle, mutta erikoistuneelle kauppiaalle erittäin kannattava. Seuraa trendejä ja kilpailijoita on tartu alipalveltuun tuotekategoriaan.

Panosta omaan tuotetuntemukseen ja asiantuntijuuteen

Tuotteita on helpompi myydä, jos ne tuntee läpikohtaisin. Verkkomyyntiä auttaa, jos pidät verkkokauppasi yhteydessä tuotteisiisi liittyvää blogia. Hyvin hakukoneoptimoituna se tuo orgaanista liikennettä Googlesta ja vakuuttaa asiakkaasi asiantuntijuudestasi. Googlessa saatu näkyvyys tuo lisää kävijöitä, ja kävijöistä saat asiakkaita.

Asiantuntijuus tuo luotettavuutta verkkokauppaan

Asiantuntijuutta harrastuksesta tai ammatista

Usein moni verkkokauppa perustetaan harrastuksen pohjalta. Harrastuksessa kerätyn tiedon pohjalta on helppo alkaa kerätä kauppaan tuotevalikoima. Harrastuksessa on tullut tutustuttua myös saman alan ihmisiin ja tietää jo täsmälleen mitä harrastajat tarvitsevat, ja varsinkin sen mitä tuotteita ei ole niin helppo saada kotimaasta. Valikoi siis kauppaasi tuotteita, joita käyttäisit itsekin.

Tuoteideoita voi löytää omasta työstäkin. Itse on saattanut tarvita jotain tarvikkeita tai varusteita, joita ollut vaikea hankkia. Todennäköisesti sama tarve on muillakin saman työn tekijöillä eikä kukaan ole keksinyt vielä myydä sitä.

Vastaa blogissa asiakkaiden kysymyksiin

Jos asiakkaasi luottavat sinuun, he luottavat myös tuotteisiisi. Kun osaat vastata heidän kysymyksiinsä, luot uskollisen asiakaskunnan, joka palaa verkkokauppaasi yhä uudelleen ja uudelleen. Mitä tehokkaammin pystyt tuomaan asiantuntemuksesi esiin, sitä paremmin kauppa käy.

Mistä tuotteita voi lähteä hankkimaan?

Sen jälkeen kun olet valinnut kohderyhmän ja tutustunut kilpailuun, niin seuraavana tehtävänä on miettiä mistä itse tuotteet hankitaan. Tässä vaiheessa on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten kustannukset, laatu, toimitusaika sekä toimitusvarmuus.

Seuraavassa käymme läpi mistä tuotteet verkkokauppaan hankintaan:

01.Samat tuotteet kuin kivijalkakaupassa

Jos yrityksellä on jo kivijalkakauppa, niin luontevaa on miettiä miten voisi laajentaa kaupan olemassaolevaa valikoimaa verkkokauppaa perustaessa. Aloittaa voi kuitenkin kaupan olemassaolevasta valikoimasta.

02.Oma tuotanto

Yritys voi itse tuottaa myytävät tuotteet, oli ne sitten fyysisiä ja digitaalisia tuotteita. Valmistavalle toimialalle ja tietysti käsityöläisille tämä on luonteva vaihtoehto.

Sen lisäksi asiantuntijoiden ja koutsien on kätevää luoda vekkokursseja ja digitaalisia valmennuksia.

03.Pienet kotimaiset tavarantoimittajat ja käsityöläiset

Myytäviä tuotteita voi hankkia suomalaisilta pientuottajilta ja käsityöläisiltä, jotka kaipaavat lisää myyntivoimaa tuotteilleen. Näitä voi lähteä etsimään netin kauppapaikoilta kuten etsy.com sivustolta.

04.Maahantuonti

Voit harkita ryhtymistä tuotteen maahantuojaksi. Maailmalla kehitetään koko ajan uusia tuoteryhmiä, joiden saatavavuus Suomessa on vielä heikkoa. Harkitse ryhtymäistä näiden tuotteiden maahantuojaksi.

05.Osta tuotteita suoraan tehtaalta

Tuotteita voi hankkia myös suoraan tehtailta, jolloin tukkuporras jää kokonaan väliin. Hyvänä vinkkinä kaikille verkkokauppialle onkin että pyri ostamaan tuotteet mahdollisimman läheltä valmistajaa välttäen väliportaita.

06.Teetä tuotteita omien mittojen ja suunnitelmien mukaan

Voit suunnitella itse haluamasi tuotteen ja teettää sen joko kotimaisella tai ulkomaisella valmistajalla. Tämä menetelmä sopii hyvin yritykselle, joka haluaa vähitellen rakentaa omalle brändilleen tuotekatalogia.

07.White label – tuotanto

Voit teettää tuotteita myös white label -tuotantona. White label -tuotanto tarkoittaa on sitä että voit tilata valmiin tuotteen brändättymä omalle tuotemerkillesi. Tähän kategoriaan sopii tuotteet jotka näyttävät yleensäkin geneerisiltä. Termi ”white label” tulee käytännöstä, jossa tuotteisiin laitetaan valkoiset etiketit, kun ne lähetetään valmistajalta jälleenmyyjälle, jotta jälleenmyyjä voi sitten laittaa tuotteisiin oman tuotemerkkinsä. Tyypillisiä isoja whitelabel-tuotteita ovat kauppaketjujen lanseeramat tuotemerkit kuten Rainbow tai Pirkka.

08.Tuotteiden tuonti kaukomailta

Voit myös harkita tuotteiden tuontia maista, joissa tuotantokustannukset ovat Suomea alhaisemmat. Tällöin on hyvä muistaa, että toimitusajat ja mahdolliset tullimenettelyt voivat olla pidempiä kuin kotimaisilla toimittajilla. Suosittuja maita ovat esimerkiksi Kiina ja Intia.

Kuinka sitten löytää tuotteiden toimittajat?

Ennen tuotteita mentiin etsimään messuilta, mutta nykyään kaikki tuottajat löytyvät melkein netistä. Kotimaisia ja ulkomaisia tavarantoimittajia vertaillessa kannattaa ottaa huomioon myös kuljetus- ja varastointikustannukset.

Tuotteiden hankkiminen ulkomaisilta valmistajilta voi olla kustannustehokas vaihtoehto, sillä työvoima- ja tuotantokustannukset ovat usein alhaisemmat. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon ulkomailta tulevien tuotteiden toimitusaika. Joissakin tapauksissa voi olla kokonaistaloudellisesti edullisempaa hankkia tuotteet kotimaisilta valmistajilta. Näin voidaan lyhentää toimitusaikaa ja varmistaa, että tuotteet saapuvat ajoissa.

Viime kädessä päätös siitä, mistä tuotteet verkkokauppaan hankitaan, riippuu useista tekijöistä, ja on tärkeää punnita kaikki vaihtoehdot ennen päätöksen tekemistä. Nyrkkisääntö on, että mitä lähempää tuotteet tulevat, sen helpompi on vaikuttaa niiden laatuun ja sitä paremmin kommunikointi yleensä sujuu tuottajan kanssa.

Tuotevalikoiman jatkuva kehittäminen

Jokainen verkkokauppa tietää, että mahdollisimman laaja ja hyvin valittu tuotevalikoima on menestyksen edellytys. Sen ansiosta asiakkaat saavat enemmän valinnanvaraa ja voivat löytää tarpeisiinsa sopivia tuotteita.

Miten voit siis kehittää verkkokauppasi tuotevalikoimaa? Tässä on muutamia vinkkejä:

  1. Tee tutkimusta – Tiedä, mitä asiakkaasi haluavat ja tarvitsevat, ja varmista, että tarjoat tuotteita, jotka vastaavat näitä tarpeita. Pyri mahdollisimman elävään vuorovaikutuseen asiakkaidesi kanssa somessa ja chatin kanssa.
  2. Tarkkaile kilpailijoitasi – Mitä muut verkkokaupat tarjoavat omalla markkina-alueellasi? Miten voit erilaistaa tuotevalikoimaasi houkutellaksesi lisää asiakkaita? Mitä tarjoat, mikä puuttuu muilta?
  3. Pysy ajan tasalla trendeistä – Varmista, että tarjoat uusimpia ja parhaita tuotteita, jotta asiakkaillasi on aina jotain uutta valittavana.
  4. Hinnoittele strategisesti – Pyri tarjoamaan kilpailukykyisiä hintoja, jotka kannustavat asiakkaita ostamaan sinulta yhä uudelleen. Hyödynnä kausituotteita tehokkaasti.
  5. Markkinointimahdollisuus – Pyri löytämään uusia ja tuoreita keinoja verkkokaupan tuotteiden markkinointiin. Markkinointi-ideoita kannattaa lainata toisilta toimialoilta ja tuoda uutena menetelmänä sinun toimialallesi.

Verkkokaupan tuotetiedot ja niiden ajantasaisuus

Sen lisäksi että verkkokauppiaan kannattaa hankkia tasaisesti lisää uusia tuotteita myytäväksi, niin sen lisäksi kannattaa huolehtia että verkkokaupan tuotetiedot ovat ajan tasalla ja tarkat. Sillä nykypäivän nopeatempoisessa maailmassa asiakkaiden on saatava tarkat ja ajantasaiset tuotetiedot, jotta he voivat tehdä nopeasti oikeita ostopäätöksiä.

Luotettavan kauppiaan onkin tärkeää varmistaa, että verkkokaupan tuotetiedot ovat aina ajantasaisia ja tarkkoja. Päivittämällä tuotetietoja säännöllisesti kaupat voivat rakentaa luottamusta asiakkaisiinsa ja tulla tunnetuiksi luotettavuudestaan.

Tämä ei ainoastaan paranna asiakastyytyväisyyttä, vaan myös kannustaa uskollisia ostajia tekemään uusintaostoksia! Kun asiakkaat tietävät, että verkkokaupassa on laadukkaita tuotteita ja että se tarjoaa ajantasaiset tuotetiedot, he voivat luottavaisin mielin tehdä siellä ostoksia.

10 vinkkiä tuotteiden valintaan ja varastonhallintaan

  1. Ennen kuin perustat verkkokauppasi, tee tutkimusta selvittääksesi, mitkä tuotteet ovat kysyttyjä ja mitä kilpailijasi myyvät. Tämä helpottaa tuotevalikoiman rakentamista
  2. Ole avoimin mielin miettiessäsi tuotteiden hankintaa, äläkä sulje hankalaltakaan tuntuvaa vaihtoehtoa suoralta kädeltä pois, vaan tutustu tarkasti aiheeseen ja päätä vasta sitten.
  3. Testaa tuotteita ennen kuin ostat isoa määrää sisään
  4. Pyri hankkimaan tuote aina mahdollisimman läheltä tuotteen alkuperää eli tehdasta. Sillä ylimääräisille välikäsille ei nettimyynnin katteissa ole varaa. 
  5. Tutustu mitkä tuotteet ja verkkokaupat myyvät hyvin netissä ja jäljittele onnistuneita ratkaisuja.
  6. Tutustu alibaba.com valikoimaan, sillä sieltä löytää suoraan laajan valikoiman tuotteita ja voit ottaa suoraan yhteyttä valmistajaan. Muita vähemmän tunnettuja kiinalaisia kauppapaikkoja ovat taobao.com tai tmall.com
  7. Verkkokauappakin voi hyödyntää hankinta-agentin palveluja. Suomessa palvelua tarjoaa esimerkiksi polarpanda.com.
  8. Myy käsintehtyjä tuotteita tai ainutlaatuisia löytöjä eri puolilta maailmaa
  9. Dropshipping – eli suoratoimituspalvelu: Jos et halua hoitaa tuotteiden toimitusta ja varastointi itse niin harkitse dropshipping -palvelun käyttämistä. Näin voit keskittyä pelkästään tuotteiden myyntiin ilman omaa inventaariota.
  10. Tutustu Amazonin tarjontaan, josta on vaivaton havaita, mille tuotteille on kysyntää. Sieltä voi havaita myös tulevia trendejä.

Oman verkkokaupan perustaminen ja verkkokauppa-alustan valitseminen

Verkkokaupan perustaminen on erinomainen tapa tavoittaa laajempi yleisö tuotteillesi tai palveluillesi. Mutta kun tarjolla on niin monia verkkokauppa-alustoja, voi olla vaikea tietää, mistä aloittaa.

Verkkokauppa-alustan valinnassa kannattaa miettiä ainakin seuraavia asioita:

  1. Onko verkkokauppa-alusta helppokäyttöinen? Kaikkihan haluaa käyttäjäystävällisen ja suhteellisen helposti käyttöönotettavan alustan, jossaa ei joudu käyttämään liikaa aikaa teknisten asioiden opetteluun.
  2. Saatko apua ongelmatilanteissa? Millaista tukea alusta tarjoaa ongelmatilanteissa. On aina hyvä tietää, että sinulla on joku, johon voit ottaa yhteyttä saadaksesi apua.
  3. Kuinka paljon alusta maksaa? Sopiiko sillä tehty verkkokaupparatkaisu budjettiisi?
  4. Tarjoaako alusta kaikki tarvitsemasi ominaisuudet? Jos aiot esimerkiksi myydä digitaalisia tuotteita, tarvitset alustan, joka tarjoaa turvallisen tiedostojen säilytyksen.
  5. Skaalautuuko alusta tarpeiden kehittyessä?

Tarjoamamme verkkokaupparatkaisut

Käytämme verkkokaupparatkaisuissamme suosittuja Woocommerce WordPress verkkokauppaa sekä Shopify verkkokauppaa.

Digitaalisten tuotteiden myyminen

Verkkokaupassa myytävät tuotteet vaikuttavat verkkokauppa-alustan valintaan, sillä esimerkiksi digitaalisen sisällön myyminen toimii paremmin tverkkokauppa-alustoissa, kun taas osassa tämä on mahdotonta. Tämän takia kannattaakin selvittää omat tarpeet ennen verkkokaupan perustamiseen ryhtymistä.

Verkkokaupan perustaminen mistä tuotteet? – yhteenveto

Verkkokauppaa perustettaessa kannattaa koko ajan pitää kohderyhmä mielessään ja sama pätee tuotteita valitessasi.

Verkkokauppan perustaminen alkaa tuotteista!

Mitä asioita asiakkaasi tuotteissa arvostavat? Ovatko he hintaherkkiä vai arvostavatko he laatua hinnasta välittämättä? Sen lisäksi sinun mietittävä onnistuuko yhteistyö valitsemasi tavaratoimittajan kanssa ja pysyykö tuotteiden laatu ja toimitusaika.

Mieti myös pystytkö kilpailemaan olemassaolevien verkkokauppojen kanssa hinnalla tai palvelula? Näihin kaikkiin ja moniin muihin kysymyksiin sinun on löydettävä vastaukset hankkiessasi tuotteita verkkokauppaasi. Jos mietit verkkokaupan perustamista, niin luo kattava artikkelimme: Verkkokaupan perustaminen opas 2023

Usein kysyttyä verkkokaupan tuotteista

Mitä etua on White label- tuotannosta?

White label -tuotannosta on monia etuja sekä valmistajille että vähittäiskauppiaille. Valmistajille white label -tuotanto antaa mahdollisuuden myydä tuotteitaan ilman, että heidän tarvitsee huolehtia markkinoinnista ja tuotemerkkien rakentamisesta, mikä voi olla kallista. Se mahdollistaa myös suuremman yleisön tavoittamisen, sillä vähittäiskauppiailla on usein laajempi jakeluverkosto kuin valmistajilla. Vähittäiskauppiaille ja tietysti verkkokauppiaille white label -tuotanto tarjoaa keinon myydä tuotteita ilman omien tuotteiden kehittämisestä aiheutuvia kustannuksia. White label -tuotteet tarjoavat vähittäiskauppiaille myös hyvän tavan erottautua kilpailijoistaan.

Mitä suomalaiset ostavat eniten verkkokaupasta?

Suomalaiset ovat jo tottuneita verkko-ostosten tekijöitä, ja muutamat tuotteet ovat erityisen suosittuja. Yksi suosituimmista tuoteryhmistä on vaatteet ja kengät. Suomalaiset etsivät netistä paikallista vaateliikettä laajempaa valikoimaa sekä hyviä tarjouksia. Toiseksi suomalaiset ostavat mielellään verkosta kodin elektroniikkaa. Tekemällä vertailuja saman tuotteen voi löytää toisesta verkkokaupasta satasia halvemmalla ja se toimitetaan vielä kotiovelle. Kolmanneksi ostoskoriin päätyy e-kirjat, audiokirjat sekä kosmetiikka ja muut henkilökohtaiset hoitotuotteet. Kun tarjolla on paljon hyviä tarjouksia, niin ei ole ihme että suomalaiset ostajat rakastavat verkko-ostosten tekemistä.

Millä saada lisää asiakkaita verkkokauppaan?

Verkkokauppasi markkinointiin on olemassa muutamia yksinkertaisia strategioita, joiden avulla pääset alkuun. Hyödynnä ensinnäkin sosiaalista mediaa. Luo yrityksellesi profiili kaikille tärkeimmille alustoille ja varmista, että julkaiset säännöllisesti päivityksiä. Toiseksi, älä unohda hakukoneoptimointia (SEO). Varmista, että verkkosivustosi on suunniteltu siten, että hakukoneet löytävät ja indeksoivat sisältösi helposti. Älä myöskään aliarvioi suusanallisen markkinoinnin ja arvostelujen voimaa. Kerro yrityksestäsi ystävillesi ja perheellesi ja tarjoa alennuksia tai ilmaista toimitusta niille, jotka tekevät ostoksen. Sen lisäksi aktivoi kaikin keinoin asiakkaitasi jättämään kauppaasi positiivisen arvostelun. Hyvät arvostelut synnyttävät luottamusta ja nostavat konversioastetta.

Mikä on paras verkkokauppa alusta?

Verkkokauppa-alustoja on useita erilaisia, ja sinulle sopivin riippuu tarpeista ja myytävistä tuotteista. Jos sinulla on jo WordPress verkkosivusto ja haluat vain lisätä verkkokauppatoiminnot, niin silloin Woocommerce on hyvä vaihtoehto. Se on WordPressin ilmainen lisäosa, joten se on helppo ottaa käyttöön ja integroida olemassa olevaan sivustoosi. Shopify on toinen suosittu vaihtoehto, ja se on erityisen hyvä yrityksille, jotka aloittavat tyhjästä. Shopify-verkkokauppaa varten ei tarvitse hankkia webhotellia, vaan se sisältyy Shopifyn palvelumaksuun. Shopify on helppokäyttöinen verkkokauppa, jota aloittelijankin on vaivaton pyörittää. Lopuksi on olemassa valmiita verkkokaupparatkaisuja, kuten Mycashflow tain Finqu. Nämä ovat avaimet käteen -ratkaisuja, jotka sisältävät kaiken, mitä tarvitset verkkokaupan aloittamiseen, mukaan lukien räätälöidyn verkkosivuston. Jos harkitset verkkokaupan perustamista ja tarvitset apua, niin ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Laske nettisivujen hinta

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi.
Aloita valitsemalla verkkosivujen tyyppi.

Pienyrittäjän nettisivut soveltuvat hyvin aloittavalle tai pienelle, mutta kasvuhakuiselle yritykselle.

Räätälöidyt nettisivut suunnitellaan huolellisesti yrityksen brändin sekä markkinointitarpeiden mukaisesti.

Kerro meille tarpeestasi!

Palaamme sinulle pikimmiten.

Soita

WhatsApp

Sähköposti

Lähetä viesti

Ota yhteyttä

Soita

WhatsApp

Sähköposti

Lähetä viesti

Kiinnostaisiko tietää, paljonko nettisivut maksavat?

Laskurimme avulla selvität nettisivujen hinnan kätevästi. Kokeile nyt!