Profit More with Your Content.

Welcome to the World of Better Content!

What Does Sisältö Miikka Offer?

Tarjoamani palvelun lopputuloksena verkkopresenssisi on myyntikuntoon viritetty. Uusien asiakkaiden hankinta helpottuu ja lisäksi asiakkaasi tietävät jo etukäteen mitä yrityksesi tarjoaa ja miksi yrityksesi erottuu kilpailijoista.

Verkkosivut

Web Design & Development

Toimivien verkkosivujen merkitysti ei voi korostaa liikaa. Rakennan sinulle verkkosivut, jotka toimivat myös mobiililaitteilla. Luomani sivut puhuttelevat asiakkaitasi ja kannustavat heitä toteuttamaan halutun toiminnon sivustollasi.

Hakukoneoptimointi

Google Ads (Google Adwords)

Lisää kauppaa maksetulla mainonnalla? Oikein rakennetulla Google mainonnalla tavoitat valtavan määrän potentiaalisia asiakkaita. Pelkästään Suomessa tehdään noin 30 miljoonaa Google hakua päivittäin ja jos yrityksesi ei näy tuloksissa, ei sitä ole olemassa.

Content Marketing

Hyvä sisältö myy tuotteitasi, palvelee asiakkaitasi ja myös sitouttaa heidät. Tuotan sinulle sisältöä, joka on asiakkaitasi puhuttelevaa ja pyrin aina toteuttamaan sisältömarkkinoinnin monikanavaisesti, jotta kaikki asiakkaasi löytävät sinut.

Hakukoneoptimointi

SEO (Search Engine Optimization)

Teen sinulle SEO:n eli hakukoneoptimoinnin, joka parantaa verkkosivujesi näkyvyyttä Googlen maksuttomissa hauissa. Mitä korkeammalla sijoituksesi hakukoneessa on, sitä enemmän liikennettä ja potentiaalisia asiakkaita sivuillesi tulee.

Miikka Linna

WHAT THE HECK IS SISÄLTÖ MIIKKA?

Jos haluat verkkosisältösi tuottavan sinulle parempia tuloksia, olet oikeassa paikassa.

Autan sinua kasvattamaan verkossa tapahtuvaa myyntiäsi ja tehostamaan uusien asiakkaiden hankintaa verkkosivujesi kautta.

Hyvän verkkosisällön ja paremman verkkonäkyvyyden tulisi olla jokaisen yrityksen prioriteetti. Sisältösi verkossa on myyjäsi, joka myy tuotteitasi tai palveluitasi vuorokauden jokaisena tuntina. Mitä parempi myyjä, sitä paremmat tulokset. Rakentaessani sinulle sisältöä, laskeutumissivua tai verkkosivustoa, tavoitteena on aina konversion parantaminen sekä myyntisi kasvu.

Tavoittelen aina parempia tuloksia ja haluan toteuttaa niitä myös asiakkailleni. Oli kyseessä sitten yrityksen verkkosivut, hakukoneoptimointi tai sisältömarkkinointi.

Teen työni kaikissa projekteissa läpinäkyvästi ja rehellisesti. Erityisosaamisen sekä joustavuuden ansiosta tulet arvostamaan minua yhteistyökumppaninasi.

REQUEST A QUOTE FOR MY SERVICES

Need help with customer acquisition online?

Kysyminen ei maksa mitään. Kerro minulle, missä on juuri sinun yrityksesi haasteet. Autan sinua mielelläni. Tässä kohtaa et vielä sitoudu mihinkään.

Why Choose Sisältö Miikka?

Things my clients appreciate.

Reliable

Toimin aina kaikissa projekteissa läpinäkyvästi ja rehellisesti, eikä epäonnistuminen ole minulle vaihtoehto. Sisältö Miikka menestyy, kun asiakkaani menestyvät.

Efficient

Jokaisen projektini kulmakiviä on tehokas työskentely. Tämän saavuttamiseksi alussa määritämme yhdessä tavoitteesi ja toiveesi alussa. Näin varmistan, että projektit valmistuvat asetettujen tavoitteiden mukaisesti.

Professional

Sisältö Miikka on perustettu halusta kehittää verkkoliiketoimintaa ja auttaa asiakkaitani. Teen tätä sydämestäni ja määrätietoinen osaamisen kehittäminen välittyy kaikkeen tekemiseeni.

Key for Success

Toteutan jokaisen projektini todistetusti toimivien periaatteiden mukaisesti. Myyn sinulle ainoastaan palvelua, jonka ymmärrät täysin ja josta on sinulle konkreettista hyötyä.

Punctual

Sisältö Miikkan täsmällisyys alkaa jo suunnitteluvaiheessa. Toimintani ehdottomia kulmakiviä on toteuttaa lupaamani asiat sovitusti. Kanssani tiedät mitä saat.

Friendly

Sisältö Miikka on olemassa asiakkaitansa varten. Palvelen jokaisen asiakkaan yksilöllisesti ja jokainen projekti alkaa molempien osapuolten halusta tehdä asioita paremmin.

Client Testimonials

Liity mukaan tyytyväisten Sisältö Miikkan asiakkaiden joukkoon!

ilmaisetvedot
jope

Miikka tehnyt loistavaa jälkeä omassa projektissani: Limitless -nettivalmennuksen myyntisivujen kanssa. Työskentely yhdessä ollut erittäin saumatonta ja opettavaistä tämän herrasmiehen kanssa ja konversio on parantunut! 6/5

– Joosua Visuri, Hyvinvointialan yrittäjä

Read the Latest Tips from My Blog

Blogista löydät säännölliset vinkit sisältömarkkinointiin, verkkosivuihin, hakukoneopitmointiin sekä yrittäjyyteen.

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Call or message me, I will be pleased to help you. Let's get your online presence sorted out together!